Life

Denisa Filcea, soția lui Flick, mărturisiri despre a doua sarcină: ”Urmează un copil, după alt copil”

La doar șase luni de la venirea pe lume a primului copil, Denisa Filcea, soția lui Flick vorbește despre apariția unui nou membru în familie.
22.12.2022 | 23:47
Denisa Filcea sotia lui Flick marturisiri despre a doua sarcina Urmeaza un copil dupa alt copil
Denisa Filcea, soția lui Flick, mărturisiri despre a doua sarcină. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mamă, soție, dar și femeie de afaceri, Denisa Filcea se declară a fi o femeie împlinită. La doar șase luni de când a adus-o pe lune pe micuța Eva, partenera de viață a lui Flick face mărturisiri despre cel de-al doilea copil. De asemenea, Denisa admite că sărbătorile de iarnă au altă însemnătate de când și-a făcut propria familie.

Denisa Filcea, soția lui Flick, mărturisiri despre un nou copil

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, Denisa Filcea face primele declarații despre o nouă sarcină. Soția lui Flick susține că nu este fana planurilor, motiv pentru care, lasă totul să se întâmple așa cum este scris.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că e o idee formată de societate: te-ai căsătorit, urmează un copil, după alt copil. Noi nu suntem genul acesta de persoane. Ce urmează vom vedea, nu ne-am făcut planuri niciodată”, a punctat Denisa Filcea.

Primele sărbători în trei pentru Denisa și Flick

De când a devenit mamă, Denisa este alt om, asta pentru că tot universul ei se învârte în jurul Evei. Motiv pentru care, cei doi amorezi, Flick și soția lui au ales ca anul acesta, primul Crăciunul alături de micuța lor, să-l facă doar în trei.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denisa Filcea (@denisafilcea)

E mai diferit Crăciunul de când m-am căsătorit. Până atunci arăta altfel, și când m-am căsătorit arăta cu totul altfel. Anul acesta ne pregătim la fel ca anul trecut, voi găti, tot ce se va pune pe masa este gătit de noi, am împodobit bradul, pregătim cadouri.

Crăciunul îl facem acasă de când ne-am căsătorit, nu mai simțim nevoia să mergem pe undeva, să petrecem în alt mod Crăciunul, decât așa în energia și intimitatea familiei noastre. Până atunci eram noi doi și acum suntem noi trei”, a mai adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

De nu acceptă Denisa nicio bonă pentru fiica ei?

Mamă dedicată, Denisa Filcea este de părere că nu are nevoie de bonă pentru cea mică. Creșterea fiicei ei și lui Flick este prea importantă pentru a fi lăsată pe seama unei persoane străine.

Mâine Eva împlinește șase luni și nici măcar nu mă gândesc, nu ne gândim, nu ne dorim sub nicio formă bonă și niciun fel de ajutor. Suntem noi trei și ne descurcăm de minune. Este un copil foarte liniștit”, a mai completat soția lui Flick.

ADVERTISEMENT