Life

Flick și Denisa au devenit părinți pentru prima dată. Ce nume poartă fetiţa lor

Flick și Denisa au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi au aflat sexul bebelușului la naștere, moment pe care l-au așteptat cu nerăbdare. Ce nume poartă fetița celor doi?
23.06.2022 | 19:58
Flick si Denisa au devenit parinti pentru prima data Ce nume poarta fetita lor
Flick și Denisa au devenit părinți pentru prima dată. Sursa foto: Insagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Denisa, soția lui Flick, Domnul Rimă, a născut, astfel că cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Fostul realizator de la radio a postat prima imagine cu fiica lui și a scris câteva versuri despre acest moment important.

Flick și Denisa au devenit părinți pentru prima dată

Cei doi nu au dezvăluit sexul bebelușului în timpul sarcinii, deși au fost întrebați de multe ori. Denisa și Flick au spus că nu au vrut să afle dacă vor avea fetiță sau băiat. Pentru ei a contat ca bebelușul să fie sănătos, așa că au aflat sexul la naștere.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Flick a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Cei doi au ales numele Eva Maria pentru micuță.

„Visul devine realitate/ Fiindcă de azi încolo este/ O inimă în plus ce bate/ Lâng-ale noastre, în poveste.

ADVERTISEMENT

Cuvintele nu pot transpune/ Emoția și bucuria/ De-a ține-n brațe o minune./ Bine-ai venit, Eva Maria!”, a scris Flick pe rețelele sociale, în dreptul unei imagini cu fetița lui și a Denisei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Flick_DomnulRima (@flick_domnulrima)

Fanii celor doi au lăsat numeroase comentarii pe Facebook și Instagram.

„Să vă trăiască și să vă bucure viața! Felicitări”, „Felicitări! Să fiți ocrotiți cu toții!”, „Felicitări! Multă sănătate și recuperare ușoară!”, „Cea mai frumoasă poezie! Să vă umple inimile de bucurie!”, sunt doar câteva dintre mesajele urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

Flick, nerăbdător să devină tată pentru prima oară

Recent, Sebastian Andrei Filcea, pe numele său real, a declarat că este nerăbdător să devină tată pentru prima oară.

„Ne pregătim de marele moment. Așteptăm și ne bucurăm de fiecare clipă. Vara asta va fi.”, a declarat Flick acum câteva zile, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Și soția lui Flick, Denisa, a recunoscut că este nerăbdătoare să afle sexul copilului ei, mai ales că a așteptat nouă luni acest moment. Cei doi s-au gândit la nume din timp.

„Ne-am gândit la nume. Pentru că nu știm ce va fi, fetiță sa băiat. Am discutat doar în principiu. Vom vedea ce va fi. Atunci vom lua decizia finală. Aflăm abia la naștere ce va fi. Toate la timpul lor.”, a adăugat Denisa Filcea.

ADVERTISEMENT