Life

Cât de mult costă mașina pe care o conduce Andreea Bălan. Ai putea să-ți cumperi două apartamente în locul bolidului de lux

Cât de mult costă mașina pe care o conduce Andreea Bălan. Prețul bolidului de lux al artistei este cât două apartamente.
15.08.2023 | 10:17
Cat de mult costa masina pe care o conduce Andreea Balan  Ai putea sati cumperi doua apartamente in locul bolidului de lux
Care este prețul bolidului Andreei Bălan. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mașina pe care o conduce Andreea Bălan are un preț uriaș, însă vedeta își permite un astfel de autoturism, din moment ce are o carieră de succes. Cântăreața a dezvăluit care este prețul bolidului.

Cât costă mașina pe care o conduce Andreea Bălan. Artista deține un bolid de lux

Recent, Andreea Bălan a postat, pe Tik Tok, un clip video în care apare la volanul mașinii ei, alături de fiicele ale, Ella și Clara, care se aflau pe bancheta din spate a autoturismului.

ADVERTISEMENT

Un internaut a întrebat-o pe artistă cu ce se ocupă de are o astfel de mașină luxoasă, iar aceasta i-a răspuns. Andreea Bălan nu este doar cântăreață, ci și dansatoare și jurat în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva.

De asemenea, vedeta este implicată în mai multe proiecte, astfel că are diverse surse de venit, motiv pentru care își poate permite să conducă un bolid de lux.

ADVERTISEMENT

“Cu multe. Sunt cântăreață, dansatoare, entertainer, jurat TV, influenceriță, patinatoare, câteodată prezentatoare, deci veniturile sunt din toate părțile”, a spus Andreea Bălan.

Cântăreața a dezvăluit, ulterior, că mașina sa costă 150.000 de euro.Vedeta se bucură de un adevărat succes, pentru care a recunoscut că a făcut numeroase sacrificii de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

“Nu poți să le ai pe toate. Nu poți să fii o femeie de carieră și să realizezi foarte multe lucruri fără să iei de undeva. La mine s-a luat din copilărie, din adolescență, din lucrurile care trebuiau trăite emoțional la vremea respectivă (…)

De acum, de când sunt mămică, prioritatea mea sunt fetițele mele. Evident, dacă vreau să-mi meargă în carieră, trebuie să-i aloc timp (…) În trecut, neavând copii, automat, 80% din timpul meu îl dedicam carierei mele și 20% relației mele sau prietenilor. 

ADVERTISEMENT

De aceea, mult timp nu am avut vacanțe, nu am avut prieteni, pentru că tot timpul eram pe carieră”, a declarat ea în cadrul unui interviu pentru Unica.ro.

Andreea Bălan locuiește într-o vilă de 850.00o de euro

Andreea Bălan activează în industria muzicală încă din perioada adolescenței, astfel că a reușit să strângă o avere uriașă. Cântăreața locuiește într-o vilă în valoare de 850.000 de euro, situată în Pipera, o zonă selectă din Capitală.

Locuința are 340 de metri pătrați, iar livingul este imens, după cum se poate vedea într-un videoclip postat pe Tik Tok, în care vedeta a făcut un tur al casei. Artista are în casă două spălătorii, dar și un studio de înregistrări, care încă nu este funcțional.

Din moment ce are două fetițe, Andreea Bălan a avut grijă să le amenajeze acestora și un loc de joacă. Vila artistei are 5 băi, 2 dressinguri și o curte imensă.

ADVERTISEMENT