Life

Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână. Poți vedea mai multe locuri într-un timp scurt

Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână? Trendul vacanțelor pe roți a luat amploare în ultimii ani.
18.04.2024 | 22:48
Cat te costa sa mergi cu rulota in Grecia pentru o saptamana Poti vedea mai multe locuri intrun timp scurt
Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână? Fie că vorbim despre vacanța de vară, ori minivacanța de Paște, tot mai multe persoane aleg să vadă mai multe locuri într-un timp mai scurt.

Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână

Iar mersul cu rulota, sau cu autorulota, poate fi o experiență unică, dar și interesantă. De asemenea, dacă ar fi să vorbim despre sumele de bani cheltuite, s-ar putea să avem o surpriză optând pentru o astfel de vacanță.

ADVERTISEMENT

Avantajul este că poți să mergi oriunde dorești. Nu e nevoie să faci rezervări la hotel și nici să te grăbești pentru a elibera camera. Din contră, poți să te trezești în fiecare dimineață într-un alt loc și să mergi direct la plajă sau în natură.

Iar o rulotă echipată complet oferă și lux. O casă pe roți are centrală, o baie echipată, bucătărie cu aragaz, dar și frigider. Evident, există și un loc de luat masa, dar și un pat destul de generos.

ADVERTISEMENT

Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână? Există o taxă pe zi, o taxă pentru curățenie, dar și o garanție. Conform celor de la observatornews.ro, în minivacanța de Paște, o autorulotă utilată complet, care găzduiește 4 persoane, costă 160 de euro pe zi.

Românii, din ce în ce mai interesați de această experiență

Pe lângă această sumă, se mai adaugă și 145 de euro curățenie, dar și alți 950 de euro garanția. Iar cei mai mulți români chiar preferă să opteze pentru o astfel de experiență. E mult mai simplu și poate fi chiar și mai frumos.

ADVERTISEMENT

“România este departe de a ajunge la o saturaţie. An de an există firme de închirieri noi. Clasa de mijloc e undeva la 70.000 de euro cu tot cu TVA, ceea ce devine o sumă mai greu de bugetat pentru o familie şi din cauza asta mulţi apelează la cealată formă, de a închiria o autorulotă”, spune Liviu Gal, administrator companie vânzări-închirieri campere.

Trebuie menționat faptul că prețul menționat mai devreme este pentru o autorulotă modernă utilată complet. Cât te costă să mergi cu rulota în Grecia pentru o săptămână? Dacă vorbim despre o rulotă clasică, atunci este nevoie și de o mașină care să o tracteze.

ADVERTISEMENT

Prețul este însă unul cât se poate de tentant. Astfel, un sejur de 8 zile la Paralia Katerini pentru o familie cu doi copii cu o rulotă care oferă un confort mediu costă 1.900 de euro, arată sursa citată.

ADVERTISEMENT