News

Cât te costă să te îmbraci ca Prima Doamnă a României. Topul ținutelor lui Carmen Iohannis

Cât te costă să te îmbraci ca Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, soția președintelui
24.07.2021 | 10:20
Carmen Iohannis a fost apreciată mereu pentru ținutele sale. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

A devenit o obișnuință ca soția lui Klaus Iohannis să acapareze lumina reflectoarelor la fiecare apariție în public. Carmen Iohannis a ieșit mereu în evidență prin ținutele sale, unele apreciate de creatorii de modă și aplaudate la scenă deschisă.

Interesant este că stilista Primei Doamne a precizat că aceasta nu plătește pentru hainele pe care le îmbracă la evenimentele importante la care participă alături de soțul său, președintele României. Concret, Carmen Iohannis doar le poartă, după care le înapoiază.

ADVERTISEMENT

Cât te costă să te îmbraci ca Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis

De altfel, atunci când a fost întrebată dacă ar putea să realizeze o expoziție cu toate ținutele lui Carmen Iohannis, Andreea Tincu a precizat că multe dintre ele au fost deja vândute sau donate. Se întâmplă lucrul acesta și pentru că femeile nu ezită să cumpere ținuta pe care au văzut-o la televizor sau într-o fotografie a Primei Doamne.

Andreea Tincu a explicat că a trimis inițial un e-mail de pe site-ul oficial cu portofoliul anexat și a întrebat dacă Prima Doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență.

ADVERTISEMENT

A rămas surprinsă când aceasta a acceptat și din 2015 îi creează modelele de haine. În primul mandat, aceasta a pus în scenă un stil elegant și extrem de simplu.

La fel s-a întâmplat și după ce Klaus Iohannis a câștigat a doua oară alegerile pentru Palatul Cotroceni. Una dintre cele mai comentate ținute abordate de Carmen Iohannis a fost cea purtată la ultimul Paște.

ADVERTISEMENT

Aceasta a îmbrăcat un palton ivory din lână cu cașmir realizat de Andreea Ticu cu un preț de aproximativ 1.200 de lei. L-a accesorizat cu o pereche de pantofi aceeași culoare și o eșarfă roșie. Pata de culoare și piesa de rezistență a ținutei a fost, însă, poșeta.

Ținute lui Carmen Iohannis a fost extrem de comentată. Sursa foto – colaj Fanatik

Vorbim despre o geantă Chanel cu o culoare galben vanilie. O poșetă această colecție similară cu cea purtată Carmen Iohannis are prețul în jurul sumei de 4.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Carmen Iohannis a fost alături de soțul ei în Germania, la Magdeburg, acolo unde președintele României a participat la decernarea Premiului ”Otto cel Mare” și unde Prima Doamnă a purtat două ținute care i-au lăsat pe toți cu gura căscată.

Ținuta propusă de Carmen Iohannis în Germania. Sursa foto – facebook

„Preţul acestor creaţii este de 1.250 de lei pentru fiecare rochie, dar şi 1.000 de lei pentru pardesiul cu o croială unică. Ambele piese vestimentare purtate şi de Carmen Iohannis pot fi achiziţionate de către oricine, fiind disponibile şi pe site-ul oficial”, a precizat Andreea Tincu.

În urmă cu mai mulți ani, mai exact în 2015, soţii Iohannis au fost atracţia Târgului de Carte Bookfest. Preşedintele şi-a lansat noua carte, iar soţia sa a venit să îl susţină.

Aceasta a fost ­admirată pentru rochia pe care a purtat-o, dar și pentru săndăluţele elegante şi poşeta asortată. Toate au fost semnate de Alexandru Ciucu, cel care creează ţinutele Casei Regale. Presa a notat atunci că rochiile la comandă în atelierul acestuia ajung și la 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT