Sport

Cât va fi scorul la Manchester City – Inter în opinia lui Gareth Bale. Răspunsul lui Mario Balotelli a provocat hohote de râs. Video

Gareth Bale a dezvăluit cât crede că va fi scorul la finala Champions League dintre Manchester City și Inter. Răspunsul lui Mario Balotelli a stârnit hohote de râs.
10.06.2023 | 18:34
Cat va fi scorul la Manchester City  Inter in opinia lui Gareth Bale Raspunsul lui Mario Balotelli a provocat hohote de ras Video
Gareth Bale a prezis scorul finalei Champions League dintre Manchester City și Inter. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Manchester City și Inter vor disputa sâmbătă seară finala Champions League 2023. Echipa lui Pep Guardiola are șansa de a cuceri primul astfel de trofeu din istorie, în timp ce „nerazzurrii” caută al patrulea trofeu în cea mai titrată competiție intercluburi din Europa.

Cât crede Gareth Bale că va fi scorul la Manchester City – Inter

Gareth Bale, galezul retras din activitate la începutul anului, are în palmares cinci Ligi ale Campionilor cu Real Madrid. Un specialist al competiției, fostul internațional galez a mizat pe victoria lui Manchester City în finala cu Inter. Fostul fotbalist a surprins cu scorul pe care mizează la finala de la Istanbul.

ADVERTISEMENT

Într-un videoclip postat pe pagina oficială a celor de la UEFA, Gareth Bale a prezis un neverosimil 5-0 pentru Manchester City în finala cu Inter. Ultimul act al Champions League din actuala stagiune se joacă pe stadionul Ataturk din Istanbul.

Gareth Bale se află, de asemenea, în Turcia pentru a urmări partida dintre Manchester City și Inter. În semifinale, echipa lui Pep Guardiola a trecut de Real Madrid, în timp ce Inter a eliminat-o pe rivala AC Milan. Cele două formații s-au întâlnit de două ori până acum, iar victoriile sunt împărțite.

ADVERTISEMENT

Mario Balotelli, răspuns care a provocat hohote de râs: „Manchester City sau Inter?”

Mario Balotelli, atacantul care a îmbrăcat atât tricoul celor de la Manchester City, cât și echipamentul celor de la Inter, a fost provocat să dea un verdict înaintea finalei Champions League din sezonul 2022/2023. Fotbalistul italian a mărturisit că nu susține cu preponderență una dintre cele două formații.

Totuși, atacantul de 32 de ani a precizat, fără să dea vreun nume, că una dintre cele două formații este favorită. „Toată lumea mă întreabă acest lucru. Nu susțin nicio echipă. Oricine va câștiga este bine. Înăuntrul meu știu răspunsul, dar nu îl voi spune.

ADVERTISEMENT

Sper că una dintre ele va câștiga (n.red. râde) și sper să o facă rapid, să nu se ajungă în prelungiri, pentru că traficul din Istanbul este nebunesc”, a declarat Mario Balotelli, potrivit BT Sport.

Manchester City, aproape de „tripla istorică”

Cu un triumf în finala Champions League, Manchester City poate deveni doar a doua echipă din Anglia care realizează „tripla istorică” formată din Premier League, Cupa Angliei și Champions League. Manchester United, în sezonul 1998-1999, reușea să câștige toate cele trei trofee într-un sezon.

ADVERTISEMENT

Manchester City a dominat fotbalul englez, cu 5 titluri câștigate în Premier League în ultimii 6 ani. Totodată, Pep Guardiola nu a mai câștigat trofeul Ligii Campionilor din 2011. Antrenorul iberic a eșuat de fiecare dată cu Bayern Munchen și Manchester City.

„Cetățenii” au disputat finala în 2021, însă Chelsea a obținut marele trofeu după o victorie cu 1-0. De cealaltă parte, Inter a obținut de trei ori cel mai râvnit trofeu european la nivel de club în 1964, 1965 și 2010.

ADVERTISEMENT