Life

Câtă apă trebuie să bem, de fapt, într-o zi. Explicațiile medicului Vlad Ciurea: „Așa apar cele mai groaznice boli!”

Ce apă trebuie să consumi pentru a ține bolile la distanță. Sfaturi prețioase din partea medicului specialist Vlad Ciurea
01.12.2023 | 16:28
Cata apa trebuie sa bem de fapt intro zi Explicatiile medicului Vlad Ciurea Asa apar cele mai groaznice boli
Ce apă este benefică pentru organism. Sfaturile medicului Vlad Ciurea Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

De ani buni, ni se recomandă să consumăm cel puțin doi litri de apă pe zi. Este foarte bine să menținem organismul hidratat și, mai presus de orice, să optăm pentru apă e bună calitate.

Ce apă recomandă Vlad Ciurea pentru a ține bolile la distanță

Toți specialiștii recomandă să fim extrem de atenți la capitolul hidratare. Apa poate face minuni pentru organismul nostru, indiferent de momentul zilei în care alegem să o consumăm.

ADVERTISEMENT

Hidratarea organismul este un factor esențial în menținerea echilibrului din organism. O cantitate de apă potrivită, consumată la timpul ei, poate ține la distanță diverse boli.

Medicul specialist Vlad Ciurea a dezbătut acest subiect și s-a asigurat că vine cu explicații pe înțelesul tuturor. Deși pare greu de crezut, mai importantă decât hidratarea în sine este apa pe care alegem să o bem.

ADVERTISEMENT

Medicul Vlad Ciurea susține că este imperios necesar să consumăm, cel puțin, 2 litri de apă pe zi. Desigur, această cantitate poate fi și depășită, dacă primim anumite semnale cum că organismul are nevoie de și mai multă hidratare.

De asemenea, nu orice apă din comerț are și efecte benefice asupra corpului. Tocmai de aceea, se recomandă ca apa să fie una alcalină, pentru a păstra echilibrul din organism.

ADVERTISEMENT

Stilul de viață haotic deschide ușa celor mai grave boli

De obicei, odată cu înaintarea în vârstă și cu confruntarea cu fel de fel de situații tensionate, organismul uman dintre să se transforme. Astfel, de la un corp cu pH alcalin se poate ajunge foarte ușor la unul cu pH acid.

Odată cu prezența pH-ul acid în organism, apar și primele semne de boală. Nu sunt deloc de neglijat, mai ales că vorbim de boli destul de grave, care necesită tratare din faze incipiente.

ADVERTISEMENT

”Dacă ai intrat în regim acid, atunci apar toate bolile. Și bolile neurodegenerative, despre care am auzit cu toții și care numai la pronunție au niște nume groaznice. Și neoplaziile, care în limba română înseamnă cancerele. Structurile alcaline, în general, închid sau favorizează închiderea acestor. Ne protejează”, a declarat Prof. Dr. Vlad Ciurea în emisiunea iThink de la Antena 3.

Medicul specialist Vlad Ciurea spune că lipsa hidratării corespunzătoare face ce organismul uman să se confrunte cu boli neurodegenerative și inclusiv cu cancer.

Ori de câte ori are ocazia, mediul Vlad Ciurea le recomandă pacienților săi apa alcalină. Aceasta este mult mai bogată în beneficii și s-a demonstrat că ține la distanță cele mai grave boli.

De asemenea, medicul a mai precizat și faptul că el optează doar pentru apa alcalină. Pentru că știe cât de sănătoasă este aceasta, Vlad Ciurea i-a asigurat pe toți că așa a stat departe de Parkinson și Alzheimer.

ADVERTISEMENT