Life

Cătălin Bordea a dezvăluit ce a făcut la puțin timp după înmormântarea mamei sale: “Aveam nevoie de asta”

Ce a făcut Cătălin Bordea la puțin timp după moartea mamei sale. Fostul concurent de la America Express a dezvăluit abia acum acest detaliu.
06.03.2024 | 18:59
Catalin Bordea a dezvaluit ce a facut la putin timp dupa inmormantarea mamei sale Aveam nevoie de asta
Ce a făcut Cătălin Bordea după înmormântarea mamei sale. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a spus ce a făcut imediat după înmormântarea mamei sale. Comediantul a avut parte de momente grele în ultimele săptămâni, dar și luni, așa că a încercat să facă față situației.

Ce a făcut Cătălin Bordea la puțin timp după înmormântarea mamei sale

A fost o perioadă grea pentru Cătălin Bordea. În vara anului trecut, comediantul și soția lui, Livia, au divorțat după o căsnicie de aproape un deceniu.

ADVERTISEMENT

Acesta a descoperit, apoi, că Livia i-a fost infidelă și că avea o relație cu Spike, cel care i-a fost cavaler de onoare la nuntă. A fost un an dificil pentru Cătălin Bordea, însă nici 2024 nu a început prea bine.

La finalul lunii ianuarie, mama fostului concurent de la America Express s-a stins din viață. La mai bine de o lună de când și-a pierdut mama și a avut loc înmormântarea, Cătălin Bordea a făcut câteva dezvăluiri.

ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor a fost la înmormântarea femeii care i-a dat viață, după care s-a întors în București, unde avea spectacol. Pe drum, comediantul se gândea la glume, deși era în stare de șoc. Cu toate acestea, avea nevoie de acest lucru pentru a putea face față situației.

În cele din urmă, acesta a reușit să ducă spectacolul la bun sfârșit, chiar dacă trecea prin momente grele și nu avea deloc o stare psihică prea bună.

ADVERTISEMENT

“Eu am făcut înmormântarea (n.r. mamei), am venit în București în seara aia și am făcut show la club. Am vrut să văd dacă pot să o fac. În drumul către Iași, de acolo am venit cu avionul, mă gândeam la glume, ce a spus fiecare.

E un mecanism de autoapărare. Eram și în stare de șoc, aveam nevoie de asta. Am dus tot show-ul, bineînțeles, nu într-o stare atât de energică, dar am făcut-o”, a spus Cătălin Bordea la Xtra Night Show, la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea nu și-a chemat tatăl la înmormântarea mamei sale

Cătălin Bordea a mai spus că tatăl său nu a venit la înmormântare, deși știa, cu siguranță, despre decesul mamei lui Cătălin Bordea. Nici comediantul nu l-a chemat la tristul eveniment, la care au fost prezente multe persoane.

În schimb, juratul de la iUmor a fost impresionat de cât de mult a plâns soțul mamei sale, pe care a iubit-o foarte mult. Mama comediantului și-a dorit să aibă parte de iubire și a întâlnit pe cineva în ultimii ani din viață.

“A venit toată lumea la înmormântare. Au venit 150 de oameni, din satele pe lângă. A venit soțul ei, m-a impresionat omul ăla. A plâns încontinuu.

Toată viața a căutat iubirea, iar la finalul vieții, a găsit pe cineva care nu a fost genul ei, dar a iubit-o cel mai mult. Nu a venit (n.r. tatăl comediantului), nici nu l-am chemat. Sigur a aflat, dar nu a dat niciun semn”, a mai spus Cătălin Bordea.

ADVERTISEMENT