Life

Cătălin Bordea, dezvăluiri despre relația cu Spike, după divorțul de Livia: ”Nu ne-am certat”

Cătălin Bordea, noi declarații despre divorț și fosta lui soție. Ce relație are acum comediantul cu Spike, după ce acesta l-a trădat cu Livia.
28.11.2023 | 13:11
Catalin Bordea dezvaluiri despre relatia cu Spike dupa divortul de Livia Nu neam certat
Spike este acum împreună cu fosta soție a lui Cătălin Bordea. Sursa foto: Facebook, SoundCloud, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a oferit noi detalii despre divorțul de soția sa, Livia Eftimie, dar și despre cel care i-a furat partenera, Spike, și pe care îl considera cel mai bun prieten. Comediantul pare că s-a obișnuit deja cu situația, chiar dacă încă mai suferă.

Cum se înțelege Cătălin Bordea cu Spike după ce artistul l-a trădat cu  fosta soție

Cătălin Bordea a aflat cu stupoare în urmă cu câteva luni că Spike, pe care îl vedea ca pe un frate, este bărbatul pentru care Livia, soția lui, l-a părăsit. Comediantului nu i-a venit să creadă, iar în spațiul public s-a creat o mare vâlvă. Acum este mai bine, iar mulți se întreabă cum a depășit momentul?

ADVERTISEMENT

Actorul a dezvăluit în cadrul unui podcast că Spike nu doar că i-a destrămat căsnicia, dar se și laudă acum pentru cucerirea sa. De altfel, nu poate desluși cu precizie momentul din care Livia a început să-l înșele cu faimosul cântăreț.

Lui Cătălin Bordea i se pare nedrept că Spike se laudă cu fapta sa, având în vedere că nu este una pozitivă. Totodată, de când i-a aflat adevărata față, Cătălin Bordea a mai mărturisit că nu a încercat să-l caute și să poarte o discuție serioasă.

ADVERTISEMENT

”Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oară când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…)

De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc (n. red. cu Spike despre faptul că s-a cuplat cu soția lui). Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla…”, a declarat Cătălin Bordea în podcastul lui Speak, ”La Fileu”.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea nu s-a certat cu Spike, în urma infidelității și nici nu-i poartă pică. ”A fost fratele meu”, a mai adăugat actorul. ”Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a mai detaliat Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a fost căsătorit 11 ani cu Livia Eftimie

Relația lui Cătălin Bordea cu Livia s-a încheiat în această primăvară. Totul s-a destrămat după o căsnicie de 11 ani, iar fosta parteneră a acestuia a fost cea care a făcut pasul despărțirii. De altfel, totul se producea după ce Cătălin Bordea revenise de la America Express, competiție pe care a și câștigat-o.

ADVERTISEMENT

”Eu am luat totul pe mine, adică eu eram clar de vină. (…) Îmi reproșam că nu am fost mai atent, îmi reproșam că poate nu am fost destul de bărbat, mi-am reproșat că nu am fost deloc bărbat în tot timpul relației, am fost mai mult copil decât bărbat, mi-am reproșat că am jucat un personaj, acest comediant care vine și acasă și care tot timpul încearcă să își facă soția să râdă”, a spus Cătălin Bordea într-un alt interviu, pentru emisiunea Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT