Life

Cătălin Bordea, ironie subtilă la adresa fostei soții, Livia, și iubitului ei, Spike. A stârnit hohote de râs

Cătălin Bordea, ironie subtilă la adresa fostei soții. Ce a putut să spună despre Livia și actualul ei iubit, Spike. A stârnit hohote de râs.
27.09.2023 | 14:52
Catalin Bordea ironie subtila la adresa fostei sotii Livia si iubitului ei Spike A starnit hohote de ras
Cătălin Bordea, ironie subtilă la adresa fostei soții. Foto Captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea, ironie subtilă la adresa fostei soții, Livia, și iubitului ei. Ce a spus comediantul ca să facă pe toată lumea să izbucnească în hohote de râs.

Cătălin Bordea, ironie subtilă la adresa fostei soții. Ce a putut spune acesta

Cătălin Bordea a avut de spus niște cuvinte mai dure la adresa fostei soții. Deși nu a dat nume, toată lumea prezentă știa la ce se referă acesta.

ADVERTISEMENT

În cadrul podcastului său cu Nelu Cortea, Cătălin Bordea a vorbit despre subiectul înșelatului. Acesta a spus, ironic, că nu a fost niciodată înșelat.

Acesta a ținut chiar un scurt discurs ironic despre cum a fost respectat în toate relațiile sale.

„Eu aș putea să mă laud cu asta. (…) Pe mine niciuna, mă! Toate m-au respectat și asta îmi place!

ADVERTISEMENT

Au fost recunoscătoare, au înțeles ca iubirea-i iubire, valorile sunt valori! Pe Cătălin, nimeni! (…) Le țineam departe de scaieți, de mărăcini…”, a spus Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea a făcut pe toată lumea să râdă

Toată lumea din platou a izbucnit în hohote de râs după acest discurs ironic al lui Cătălin Bordea. „Și producția râde în spate!”, a spus Nelu Cortea.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a făcut această aluzie la soția lui, Livia, despre care s-a spus că l-ar fi înșelat pe comediant cu unul dintre prietenii săi, anume cântărețul Spike. Cei doi s-au afișat împreună de mai multe ori după vestea divorțului.

Acum, Cătălin Bordea încearcă să treacă peste această separare la care nu s-ar fi așteptat în niciun caz. El plănuiește să șteargă tatuajul cu soția lui și să-l înlocuiască cu un…cavou.

ADVERTISEMENT

„Ba da! Am unul cu nevasta mea, dar acolo e ușor de acoperit că scrie Livia și o să fac din Livia ”I liv ya”. Nu, îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt”, a spus Cătălin Bordea la iUmor.

ADVERTISEMENT