Life

Răsturnare de situație după divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Spike, amenințat de prietenii comediantului: ”Nu-i venea să creadă”

Răsturnare de situație după divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Spike a primit amenințări din partea prietenilor comediantului.
22.09.2023 | 14:30
Rasturnare de situatie dupa divortul dintre Livia si Catalin Bordea Spike amenintat de prietenii comediantului Nui venea sa creada
Spike, amenințat de prietenii lui Cătălin Bordea. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea, a avut loc o răsturnare de situație. Fosta soție a comediantului a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike. Cântărețul a fost amenințat de prietenii câștigătorului de la America Express.

Ce s-a întâmplat după divorțul dintre Livia și Cătălin Bordea. Prietenii comediantului l-au amenințat pe Spike

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și soția sa, Livia, au decis să divorțeze. Cei doi nu au oferit prea multe detalii în legătură cu motivul despărțirii.

ADVERTISEMENT

Livia a fost surprinsă în timp ce se săruta cu Spike, care era bun prieten cu câștigătorul de la America Express. Artistul chiar a fost cavaler de onoare la nunta lui Cătălin Bordea.

Cu timpul, comediantul l-a introdus pe Spike în cercul său de prieteni. În vara lui 2021, soția actorului de stand-up comedy a devenit managera cântărețului. Puțini se așteptau ca între cei doi să fie mai mult de atât.

ADVERTISEMENT

Prietenii comendiantului au simțit că ceva nu este în regulă și au încercat să-l avertizeze pe Cătălin Bordea de idila soției. Aceștia au văzut că vedeta de la Antena 1 nu credea nimic,. În final, s-a ajuns chiar la amenințări.

“Cătălin îl băgase pe Spike în cercul lui de prieteni, aici mă refer la stand up-eri. Erau mereu împreună, până într-un moment în care unul dintre ei s-a prins că ceva este dubios între Spike și Livia și i-a zis lui Bordea. El, din păcate, nu a crezut, nu a luat lucrurile în serios, nici nu ar fi putut să conceapă așa ceva.

ADVERTISEMENT

Micutzu și Cortea, în schimb, au crezut povestea și au avut grijă să-l excludă de peste tot pe Spike, nu mai vorbesc cu el de luni întregi, l-au șters de pe social media, l-au anunțat că nu este bine venit în cercurile lor.

Unii, nu aș da nume, chiar l-au amenințat că-i rup picioarele dacă-l prind. Bordea tot o considera o exagerare, parcă nu-i venea să creadă, până când au apărut la voi (n.r. la Cancan) poze cu ei doi sărutându-se”, a declarat un apropiat al lui Cătălin Bordea pentru Cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Spike, criticat dur după ce a fost surprins în timp ce se săruta cu Livia

După ce au apărut imaginile cu Spike și Livia sărutându-se, cântărețul a primit critici dure din partea internauților. Mulți fani l-au pus la zid pentru faptul că i-a făcut un asemenea lucru bunului său prieten.

“I-ai luat nevasta lui Bordea? Ai rămas fără femei?”, “Devoratorul de prințese!”, “Măcar să-l pui si tu pe Bordea cavaler, poate se întoarce roata”, “Cu un așa prieten, nu ai nevoie de dușmani”, sunt câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat la cele mai recente postări ale lui Spike.

ADVERTISEMENT