Life

Cătălin Bordea și Livia, la un pas de divorț. De când plănuiește bruneta această despărțire

Cătălin Bordea și Livia, tot mai aproape de divorț. De când vrea tânăra să se despartă de comediant. Declarațiile vedetei.
09.07.2023 | 15:45
Catalin Bordea si Livia la un pas de divort De cand planuieste bruneta aceasta despartire
Cătălin Bordea și Livia, tot mai aproape de divorț. De când vrea tânăra să se despartă de comediant. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câștigătorul de la America Express 2023 și soția sa sunt la un pas de divorț. De când plănuiește bruneta această despărțire. Vedeta de la Antena 1 a făcut mai multe dezvăluiri subtile în ultima perioadă despre acest aspect.

Cătălin Bordea și Livia, tot mai aproape de divorț. De când vrea tânăra să se despartă de comediant

Cătălin Bordea și Livia sunt tot mai aproape de divorț. Tânăra vrea să se despartă de comediant dinainte ca acesta să plece pe Drumul Aurului. Cei doi plănuiau să meargă împreună, doar că soția comediantului s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

ADVERTISEMENT

Motivele invocate de brunetă ar fi fost legate de faptul că majoritatea cuplurilor se ceartă. Emisiunea a fost un răgaz de gândire pentru tânără, doar că lucrurile nu s-au schimbat și neînțelegerile au persistat până când Livia a plecat de acasă.

Nu mai are niciun cont pe rețelele de socializare, fostul concurent de la America Express precizând în podcast-ul pe care-l moderează cu Nelu Cortea că este în căutarea unei case. Mai mult, vedeta a vizionat deja câteva locuințe „de burlac”.

ADVERTISEMENT

Tot în aceeași emisiune fostul câștigător de la America Express a făcut mai multe declarații subtile despre divorțul de soția sa, una dintre ele având legătură cu faptul că ar trebui să-și cumpere un parfum cu miros de mâncare pentru că nu are cine să-i gătească.

„Ce nenorocit ești! Nenorocit ești, să bagi cuțitul în inima mea. Și după ce îmi iau casa aia îi rogi tu pe copiii tăi să îmi deseneze pe pavelele alea cu cretă din față să pară că am și copii.

ADVERTISEMENT

Să scrie acolo: «te iubim tăticul Cătălin». Dau prin casă cu leuștean. Vreau să scot și eu un parfum. Se numește Partaj nr. 5.”, a spus Cătălin Bordea în cel mai recent podcast de pe Youtube. Nelu Cortea i-a atras atenția că își asumă totul.

Cătălin Bordea și Livia, neînțelegeri de un an de zile

„Ea a prins un mare curaj în sezonul 3, când i-a văzut pe Bontea și Fodor, dar…Livia mi-a spus să mergem. Era prima dată când mergeam cu atât de mult entuziasm și după s-a gândit mai bine.

ADVERTISEMENT

Aa zis că ar prinde mai bine să merg cu un prieten, pentru că echipele de băieți se descurcă altfel. Ea a gândit-o în perspectivă, competitiv, emoțional. Toți care se duc în cuplu se ceartă.

Încă un motiv pentru care a zis că nu a mers a fost că nu avea ce să facă, cum să se folosească de notorietatea asta și că Nelu Cortea ar fi putut”, spunea Cătălin Bordea, la Xtra Night Show, de la Antena Stars, înainte să plece în America Express.

ADVERTISEMENT