Life

Ce a pățit Cătălin Bordea, după ce s-a spus că a divorțat de Livia: „N-am liniște”

Ce mesaj a transmis Cătălin Bordea în mediul online. Câștigătorul de la America Express trece printr-o perioadă dificilă.
05.07.2023 | 22:49
Ce a patit Catalin Bordea dupa ce sa spus ca a divortat de Livia Nam liniste
Ce mesaj a transmis Cătălin Bordea în mediul online. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea a transmis un mesaj neașteptat în mediul online, după ce în ultima perioadă s-a vorbit despre divorțul dintre el și Livia. Câștigătorul de la America Express a mărturisit că nu mai are liniște.

Ce a publicat Cătălin Bordea pe internet, după ce s-a spus că divorțează

Cătălin Bordea este unul dintre cei mai iubiți dar și mai vechi stand-up-eri de la noi din țară. Totuși, se pare că viața sa nu este tocmai o comedie, iar perioada prin care trece acum nu este deloc una ușoară.

ADVERTISEMENT

De câteva zile se vorbește despre faptul că el și soția sa vor divorța. Cea care ar fi luat decizia este chiar Livia, încă dinainte că juratul de la iUmor să plece la America Express, concurs pe care, de altfel, l-a și câștigat.

Deși până acum niciunul dintre ei nu a făcut o declarație prin care să confirme sau să infirme informația, gesturile lor vorbesc de la sine. De exemplu, Livia a decis să-și șteargă contul de Instagram, iar pe Facebook nu mai poartă numele soțului său.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Cătălin Bordea a făcut câteva afirmații care dau de gândit. De asemenea, a mai adăugat la „colecția” de tatuaje încă unul. Cuvântul frică, scris în limba engleză, și tăiat cu o linie, semn că nimic nu-l mai sperie.

„Nu mai am liniște”

De asemenea, recent, Cătălin Bordea a publicat pe InstaStory un mesaj prin care a mărturisit că nu mai are liniște. Motivul, însă, nu a fost situația sa amoroasă de la momentul actual, ci faptul că în zona în care locuiește avea loc un spectacol de artificii.

ADVERTISEMENT

„N-am pic de liniște în cartierul ăsta de bogați. Tocmai s-a ales un nou președinte de bloc…”,  a glumit Cătălin Bordea pe Instagram, încercând să-și amuze fanii, în ciuda faptului că lucrurile nu sunt deloc roz în viața sa.

De altfel, atunci când s-a spus pentru prima dată că el și Livia au ajuns la divorț, un apropiat al lui Cătălin Bordea a făcut dezvăluiri. „A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui.

ADVERTISEMENT

A progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți. Iar el suferă foarte mult.

O face, însă, discret, cu demnitate. Altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar. A fost decizia ei. Nu s-au certat. Nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a spus un apropiat al lui Cătălin Bordea, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT