Life

Cătălin Bordea vrea să se recăsătorească! Principala condiție pe care o pune viitoarei partenere: ”Să nu îi placă niciun prieten de-ai mei”

Cătălin Bordea vrea să ajungă, din nou, în fața altarului. Ce condiții trebuie să îndeplinească viitoarea lui parteneră și ce reguli are pentru ea
13.12.2023 | 20:01
Catalin Bordea vrea sa se recasatoreasca Principala conditie pe care o pune viitoarei partenere Sa nu ii placa niciun prieten deai mei
Cătălin Bordea vrea să ajungă în fața altarului, din nou Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Anul acesta a fost unul destul de greu pentru Cătălin Bordea. Juratul de la ”iUmor” a câștigat pe o parte și a pierdut pe alta. Mariajul său cu Livia a ajuns la final, iar acum, comediantul este mult mai sceptic în ceea ce privește relațiile.

Cătălin Bordea, dublă trădare din partea soției și a celui mai bun prieten

Cu un ochi a râs și cu altul a plâns Cătălin Bordea în ultima vreme. Deși a venit acasă cu marele premiu din ”America Express”, se pare că bucuria lui nu a durat prea mult. Livia, soția și femeia pe care a adorat-o de mai bine de 10 ani i-a dat lovitura sub centură comediantului.

ADVERTISEMENT

Pentru Cătălin Bordea, faptul că Livia l-a înșelat a fost un adevărat șoc. Cu atât mai mult cu cât bruneta a călcat strâmb cu prietenul lui cel mai bun, Spike. Cătălin a negat multă vreme informația și nici nu a vrut să accepte că tocmai lui i se poate întâmpla una ca asta.

Cei doi au avut un mariaj fericit, iar Bordea a pus-o mereu pe Livia pe un piedestal. Pentru comediant, soția lui era pe primul loc și era cea mai importantă persoană din viața lui. Acum, însă, și-a dat seama că a greșit că a procedat așa.

ADVERTISEMENT

Livia a decis să îl înșele pe Cătălin Bordea cu cel mai bun prieten al lui. Spike a intrat într-o relație cu Livia, fără să-i pese că este soția bunului său prieten. Și de parcă asta nu era de ajuns, Spike a și cavaler de onoare la nunta comediantului cu Livia.

Juratul de la ”iUmor” este în plin proces de uitare a fostului mariaj

Cătălin Bordea a acceptat cu greu ideea că Livia nu mai este soția lui. Juratul de la ”iUmor” a făcut tot posibilul pentru a-și salva relația, a mers și la psiholog, dar în zadar. Livia alese oricum înaintea lui.

ADVERTISEMENT

Bordea l-a tratat pe Spike ca pe un frate și i-a fost mereu alături. Tocmai de aceea, șocul a fost unul uriaș când a aflat că acesta i-a furat soția.

Livia s-a mutat demult din casa lui Cătălin. La început, comediantului i s-a părut totul trist și gol, dar acum, și-a schimbat optica. Crede că totul s-a întâmplat cu un motiv și are speranța că viitorul va fi mai bun.

ADVERTISEMENT

Cât despre o viitoare relație, acesta preferă să fie mai sceptic. Cu siguranță, nu se va arunca în brațele primei femei și nici nu își va mai pune sufletul pe tavă. După suferința prin care a trecut, acesta va fi mult mai sceptic în privința viitoare iubite.

În momentul în care va apărea persoana potrivită pentru el, Bordea are un set de reguli foarte clare pentru ea. Prima și cea mai importantă, este aceea de nu-i plăcea de niciunul dintre prietenii lui. Iar a doua, în cazul unei nunți, cavalerii de onoare nu vor mai fi pe listă după lovitura dată de Spike.

”Să îi bată inima, să țină cu casa. Să nu îi placă niciun prieten de-ai mei. Să nu îi placă de nimeni. Când mă voi recăsători voi avea cavaler de onoare, doar fete. Vreau să schimb realitatea asta așa”, a spus Cătălin Bordea, la Xtra Night Show, potrivit ciao.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: