ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre Bianca Drăgușanu. Ce loc ocupă diva în viața designerului

Autor: Alexa Serdan | 17.02.2021 | 16:35
Cătălin Botezatu a spus adevărul despre Bianca Drăgușanu. Ce loc ocupă diva în viața designerului
Cătălin Botezatu a spus adevărul despre Bianca Drăgușanu. Ce loc ocupă diva în viața designerului. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cătălin Botezatu a spus adevărul despre Bianca Drăgușanu, dar și ce loc ocupă frumoasa blondină într-un top al femeilor din România. Creatorul de modă a vorbit și despre operațiile estetice ale fostei sale iubite, dar și cum o vede în prezent. 

ADVERTISEMENT

Designerul este un bărbat asumat, care a vorbit mereu deschis despre relația pe care o are cu fosta asistentă TV, ce în trecut i-a fost iubită. Cunoscută ca „blonda lui Bote”, fosta soție a lui Alex Bodi, ocupă în loc special în viața juratului de la „Bravo, ai stil!” de la Kanal D.

Vedeta de televiziune are toate motivele să creadă că Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. De altfel, Cătălin Botezatu i-a acordat locul 3, fiind deranjat de un singur lucru, buzele prea mari ale fostei prezentatoare.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu, mai sincer ca niciodată legat de Bianca Drăgușanu

„Am pus-o pe locul al treilea pentru că exagerează cu buzele, nu sunt pentru mărirea exagerată, nu-mi place. Când va afla, mă va suna instant, mă va face cu ou și cu oțet. Dar, ea știe că sentimentele mele pentru ea vor fi veșnice, până la capăt, și că va putea conta pe mine.

Bianca Drăgușanu are picioare lungi, frumoase, ca bețele de troleu. Are multe operații estetice, dar nu aberante, nu e o păpușă gonflabilă, cum zic oamenii răi. Nu și-a scos coastele, nu și-a lungit picioarele, și-a pus sâni și și-a reparat dantura.

ADVERTISEMENT

Bianca este în trend cu operațiile estetice, aflate la modă și în America. Da, și Bianca și-a mărit și posteriorul, chiar dacă și înainte arăta bine. Acum arată însă și mai bine, așa că «Trăiască cine i l-a mărit!»”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit viva.ro.

Celebrul creator de modă nu are nimic împotriva operațiile estetice suferite de Bianca Drăgușanu, despre care spune că a evoluat enorm în ultima vreme. Blondina este de 14 ani persoană publică, timp în care a muncit pentru a deveni o prosperă femeie de afaceri.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită și soție a lui Alex Bodi câștigă bani frumoși din atelierul de rochii pe care-l deține, dar și din blănurile naturale pe care le vinde de ceva vreme. În plus, fosta asistentă a lui Dan Capatos are un venit constant și din reclame și imagine.

„A trecut prin cea mai spectaculoasă transformare a unei vedete din showbiz. La început, a fost «blonda lui Bote». Mă bucur că, în timp, a putut deveni și altcineva, a învățat multe și de la mine, dar și de la viață.

ADVERTISEMENT

Bianca este o mamă bună, o femeie de afaceri pricepută, face lucruri de calitate, a evoluat. Și-a făcut banii ei, din reclame, din imagine, din atelierul de creație în care muncește foarte mult. Oamenii sunt răi, când o critică”, a mai adăugat designerul.

Pe primul loc în topul celor mai frumoase femei se află Mihaela Rădulescu, pe care Cătălin Botezatu a asemănat-o cu Madonna. De asemenea, locul doi este ocupat de Adelina Pestrițu, despre care spune că are unele dintre cele mai frumoase trăsături fizice.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!