ADVERTISEMENT
Life

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir: “E mare, e grasă, e imensă”

Autor: Andreea Stanaringa | 31.03.2021 | 11:12
Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir:
Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir: "E mare, e grasă, e imensă" Sursa foto: colaj Fanatik

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany, actrița care a participat anul trecut la reality show-ul „Ferma” de la Pro TV. Celebrul designer i-a criticat ținuta în cadrul unei emisiuni spunându-și, în același timp, și părerea sinceră despre ea. 

ADVERTISEMENT

Creatorul de modă a dat de înțeles că a urmărit show-ul de la postul TV cocurent, deși are contract cu Kanal D, așa că a criticat-o dur pe celebra blondină.

În timpul filmărilor, Giulia Nahmany a recunoscut că nu este obișnuită cu stilul de viață atât de strict pe care i l-a impus emisiunea de la Pro TV și a stârnit numeroase controverse în rândul telespectatorilor și al celorlalți concurenți.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir: “E mare, e grasă, e imensă”

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany, fosta concurentă de la „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, în ediția din 2020. Designerul vestimentar a recunoscut, fără nicio reținere, că nu o poate suporta pe actriță.

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, unde vine adesea alături de Raluca Bădulescu pentru a critica ținutele vestimentare ale vedetelor, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities nu a iertat-o nici pe Giulia Nahmany. Nu doar că ținuta ei – jeanși și o bluză simplă – nu a fost pe placul lui, dar nici atitudinea pe care a avut-o în show-ul de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.r. la reality show-ul de la Pro TV)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce dragă… e mare, e grasă, e imensă!”, a declarat Cătălin Botezatu la „Teo Show” de la Kanal D.

Giulia Nahmany, declarații despre colegii de la Ferma

După șapte săptămâni petrecute pe platoruile de filmare, Giulia Nahmany a fost eliminată de la „Ferma”. Blondina a stârnit controverse în rândul colegilor ei, cu care nu se înțelegea foarte bine. Actrița a spus că nu este necesar să fie plăcută de toată lumea, dar consideră că ceilalți concurenți nu au tratat-o corect, mai ales că nu o cunoșteau.

ADVERTISEMENT

„Când am fost propusă pentru eliminare m-am simțit foarte dezamăgită și supărată în același timp. Mă pregătisem psihic să intru în Fermă și nu mi-am imaginat vreodată că nu am să reușesc să văd ferma absolut deloc. 

Am simțit că sunt judecată greșit. Dar, după câteva minute m-am gândit că poate așa trebuia să se întâmple și că nimic nu este întâmplător, totul are un motiv”, spunea vedeta la acel moment.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!