Life

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir: “E mare, e grasă, e imensă”

31.03.2021 | 11:12
Catalin Botezatu a umilito pe Giulia Nahmany in emisiunea lui Teo Trandafir E mare e grasa e imensa
Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir: "E mare, e grasă, e imensă" Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany, actrița care a participat anul trecut la reality show-ul „Ferma” de la Pro TV. Celebrul designer i-a criticat ținuta în cadrul unei emisiuni spunându-și, în același timp, și părerea sinceră despre ea. 

Creatorul de modă a dat de înțeles că a urmărit show-ul de la postul TV cocurent, deși are contract cu Kanal D, așa că a criticat-o dur pe celebra blondină.

ADVERTISEMENT

În timpul filmărilor, Giulia Nahmany a recunoscut că nu este obișnuită cu stilul de viață atât de strict pe care i l-a impus emisiunea de la Pro TV și a stârnit numeroase controverse în rândul telespectatorilor și al celorlalți concurenți.

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany în emisiunea lui Teo Trandafir: “E mare, e grasă, e imensă”

Cătălin Botezatu a umilit-o pe Giulia Nahmany, fosta concurentă de la „Ferma: Orășeni vs. Săteni”, în ediția din 2020. Designerul vestimentar a recunoscut, fără nicio reținere, că nu o poate suporta pe actriță.

ADVERTISEMENT

Invitat în emisiunea lui Teo Trandafir, unde vine adesea alături de Raluca Bădulescu pentru a critica ținutele vestimentare ale vedetelor, juratul de la Bravo, ai stil! Celebrities nu a iertat-o nici pe Giulia Nahmany. Nu doar că ținuta ei – jeanși și o bluză simplă – nu a fost pe placul lui, dar nici atitudinea pe care a avut-o în show-ul de la Pro TV.

„Giulia… aaa cât de sclifosită era (n.r. la reality show-ul de la Pro TV)! Nu am suportat-o atunci și nici acum. Așa nu! Uite, te-am taxat pentru emisiunea aia! Nesuferită rău ai fost acolo! (…) Ce dragă… e mare, e grasă, e imensă!”, a declarat Cătălin Botezatu la „Teo Show” de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Giulia Nahmany, declarații despre colegii de la Ferma

După șapte săptămâni petrecute pe platoruile de filmare, Giulia Nahmany a fost eliminată de la „Ferma”. Blondina a stârnit controverse în rândul colegilor ei, cu care nu se înțelegea foarte bine. Actrița a spus că nu este necesar să fie plăcută de toată lumea, dar consideră că ceilalți concurenți nu au tratat-o corect, mai ales că nu o cunoșteau.

„Când am fost propusă pentru eliminare m-am simțit foarte dezamăgită și supărată în același timp. Mă pregătisem psihic să intru în Fermă și nu mi-am imaginat vreodată că nu am să reușesc să văd ferma absolut deloc. 

ADVERTISEMENT

Am simțit că sunt judecată greșit. Dar, după câteva minute m-am gândit că poate așa trebuia să se întâmple și că nimic nu este întâmplător, totul are un motiv”, spunea vedeta la acel moment.

ADVERTISEMENT