Life

Cătălin Cazacu are o nouă iubită. Cine e femeia care l-a cucerit: ”Am fost fermecat”

Cătălin Cazacu are o altă parteneră de viață. Cine este persoana care l-a cucerit iremediabil pe prezentatorul de la Antena Stars.
24.07.2023 | 12:45
Catalin Cazacu are o noua iubita Cine e femeia care la cucerit Am fost fermecat
Cătălin Cazacu are o altă parteneră de viață. Cine este persoana care l-a cucerit iremediabil. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu are o nouă iubită. Cine e femeia care i-a furat inima. Sportivul a fost fermecat. Ce declarație a făcut după ce a distribuit o imagine surprinzătoare pe rețelele de socializare. Fanii au început să-și pună întrebări.

Cătălin Cazacu are o altă parteneră de viață. Cine este persoana care l-a cucerit iremediabil

Cătălin Cazacu are o altă parteneră de viață. Cine este persoana care l-a cucerit iremediabil pe moderatorul de la Showbiz Report, după ce a apărut în social media o poză cu o femeie care poartă un tricou cu mesaj.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Ramonei Olaru a recunoscut că și-a refăcut viața amoroasă la numai câteva luni după separarea de asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani. Vedeta nu a dorit să-i facă public chipul celei care l-a cucerit.

Potrivit spynews.ro, actuala iubită nu este româncă. Sportivul este foarte discret și nu dorește să expune pe tapet sentimentele pe care le are pentru șatenă. Aceasta și-a făcut o poză în mașină, în dreapta șoferului.

ADVERTISEMENT

„M-ați luat prin surprindere! Vreau să vă recunosc cu mâna pe inimă că adevărul este adevăr și eu sunt omul care spune tot timpul adevărul. Tricoul este din colecția mea, un tricou care a fost cel mai bine vândut.

Încă se mai poartă și încă e la modă. Cât de curând acest tricou va ajunge și în Bulgaria. Vreau să vă zic că am fost fermecat de această țară. Pe 6 noaptea plec spre Bulgaria”, a declarat Cătălin Cazacu pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cătălin Cazacu, discret cu viața amoroasă

Cătălin Cazacu își dorește să fie cât mai discret cu viața amoroasă, după relația controversată pe care a avut-o cu Ramona Olaru. Cele două vedete au pus capăt legăturii în urmă cu 4 luni și nu-și mai vorbesc deloc.

De această dată prezentatorul dorește să o ferească de ochii curioșilor pe tânăra cu care formează un cuplu. În schimb, le-a mărturisit fanilor că abia așteaptă că plece în vacanță, cu barca, la finalul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Până atunci poate fi urmărit la emisiunea Showbiz Report pe care o moderează la Antena Stars. Cătălin Cazacu face o echipă extraordinară cu Natalia Mateuț și Andrei Ștefănescu. În plus, vedeta are și alte proiecte.

ADVERTISEMENT