News

Cătălin Cîrstoiu se promovează cu poze din sala de curs. ”Misiunea mea de acum este să vindec și Bucureștiul”

Candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei, aflat în plină campanie electorală, a postat fotografii din timpul cursului susținut la UMF.
05.04.2024 | 20:25
Catalin Cirstoiu se promoveaza cu poze din sala de curs Misiunea mea de acum este sa vindec si Bucurestiul
Cătălin Cîrstoiu în sala de curs de la UMF Carol Davila Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a mers prin piețe și parcuri și a călătorit cu metroul, Cătălin Cîrstoiu le-a prezentat alegătorilor bucureșteni activitatea sa de profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Dr. Carol Davila din București.

Cătălin Cîrstoiu se promovează cu poze din sala de curs

Medicul şi-a exprimat speranţa ca studenţii săi din anul al patrulea să devină profesionişti excepţionali şi să lucreze preferabil în Bucureşti, la noi în ţară sau în orice loc din lume.

ADVERTISEMENT

”Am predat astăzi cursul de Ortopedie și Traumatologie studenților din anul 4, de la specializarea Medicină Generală. Sunt profesor de 15 ani, iar studenții mei tineri sunt întotdeauna atenți și extrem de inteligenți.

Am toată convingerea că vor deveni profesioniști excepționali oriunde ar lucra (eu sper, evident, că în București ), la noi în țară sau în orice loc din lume.

ADVERTISEMENT

Misiunea mea de acum este să vindec și Bucureștiul, iar alături de voi, dragi bucureșteni, voi reuși!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, vineri pe Facebook.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este profesor universitar la Catedra de Ortopedie-Traumatologie a UMF Bucureşti şi membru în Consiliul Profesoral la Facultatea de Medicină.

ADVERTISEMENT

Din 2009 este managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB) şi şef al Secţiei de Ortopedie din cadrul spitalului. Este medic primar de otopedie-traumatologie.

A absolvit Medicină Generală, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Dr. Carol Davila Bucureşti și este Doctor în medicină al Universității de Medicină şi Farmacie Dr. Carol Davila.

ADVERTISEMENT

Este fiul lui Ion Cîrstoiu, economist și deputat de Argeș în legislaturile 1996–2000 și 2000–2004 din partea alianței electorale USD (PD-PDSR).

Pe 20 martie 2024 a devenit candidat pentru funcția de primar general al Primăriei Municipiului București. La acea dată, PSD și PNL l-au prezentat oficial drept candidat al alianței electorale dintre cele două formațiuni politice pentru primăria Capitalei, fără a fi membru al vreunuia din partidele care îl susțin.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti...
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu...
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua...
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion