News

Cătălin Cîrstoiu se promovează cu poze din sala de curs. ”Misiunea mea de acum este să vindec și Bucureștiul”

Candidatul PSD-PNL la primăria Capitalei, aflat în plină campanie electorală, a postat fotografii din timpul cursului susținut la UMF.
05.04.2024 | 20:25
Catalin Cirstoiu se promoveaza cu poze din sala de curs Misiunea mea de acum este sa vindec si Bucurestiul
Cătălin Cîrstoiu în sala de curs de la UMF Carol Davila Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a mers prin piețe și parcuri și a călătorit cu metroul, Cătălin Cîrstoiu le-a prezentat alegătorilor bucureșteni activitatea sa de profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie Dr. Carol Davila din București.

Cătălin Cîrstoiu se promovează cu poze din sala de curs

Medicul şi-a exprimat speranţa ca studenţii săi din anul al patrulea să devină profesionişti excepţionali şi să lucreze preferabil în Bucureşti, la noi în ţară sau în orice loc din lume.

ADVERTISEMENT

”Am predat astăzi cursul de Ortopedie și Traumatologie studenților din anul 4, de la specializarea Medicină Generală. Sunt profesor de 15 ani, iar studenții mei tineri sunt întotdeauna atenți și extrem de inteligenți.

Am toată convingerea că vor deveni profesioniști excepționali oriunde ar lucra (eu sper, evident, că în București ), la noi în țară sau în orice loc din lume.

ADVERTISEMENT

Misiunea mea de acum este să vindec și Bucureștiul, iar alături de voi, dragi bucureșteni, voi reuși!”, a scris Cătălin Cîrstoiu, vineri pe Facebook.

Medicul Cătălin Cîrstoiu, în vârstă de 49 de ani, este profesor universitar la Catedra de Ortopedie-Traumatologie a UMF Bucureşti şi membru în Consiliul Profesoral la Facultatea de Medicină.

ADVERTISEMENT

Din 2009 este managerul Spitalului Universitar de Urgenţă din Bucureşti (SUUB) şi şef al Secţiei de Ortopedie din cadrul spitalului. Este medic primar de otopedie-traumatologie.

A absolvit Medicină Generală, la Universitatea de Medicină şi Farmacie Dr. Carol Davila Bucureşti și este Doctor în medicină al Universității de Medicină şi Farmacie Dr. Carol Davila.

ADVERTISEMENT

Este fiul lui Ion Cîrstoiu, economist și deputat de Argeș în legislaturile 1996–2000 și 2000–2004 din partea alianței electorale USD (PD-PDSR).

Pe 20 martie 2024 a devenit candidat pentru funcția de primar general al Primăriei Municipiului București. La acea dată, PSD și PNL l-au prezentat oficial drept candidat al alianței electorale dintre cele două formațiuni politice pentru primăria Capitalei, fără a fi membru al vreunuia din partidele care îl susțin.

ADVERTISEMENT