Life

Cătălin Dobrescu, despre împăcarea cu Oana Radu. Cum se înțeleg cei doi acum: ”Nu vreau să decid eu acest lucru”

Cătălin Dobrescu, detalii despre o posibilă reconciliere cu Oana Radu. Care este relația dintre cei doi, după despărțire.
12.12.2023 | 17:10
Catalin Dobrescu despre impacarea cu Oana Radu Cum se inteleg cei doi acum Nu vreau sa decid eu acest lucru
Cătălin Dobrescu, detalii despre o posibilă reconciliere cu Oana Radu. Care este relația dintre cei doi, după despărțire. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cătălin Dobrescu, despre împăcarea cu Oana Radu. Cum se înțeleg cei doi acum. Cunoscutul antrenor de fitness a declarat că nu vrea să fie persoana care să decidă ce se întâmplă cu legătura amoroasă care a ajuns la final după mai bine de 3 ani.

Cătălin Dobrescu, detalii despre o posibilă reconciliere cu Oana Radu. Care este relația dintre cei doi, după despărțire

Cătălin Dobrescu a venit recent cu o serie de detalii despre o posibilă reconciliere cu Oana Radu. Care este relația dintre cei doi după despărțirea care a fost confirmată de frumoasa brunetă pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Instructorul de sport a subliniat că păstrează legătura cu artista cu care s-a iubit în ultima perioadă, însă nu forțează lucrurile. Lasă totul în voia destinului și acum nu ia în calcul o eventuală împăcare cu renumita cântăreață.

„Sunt bine, am activitate și sunt ocupat. Nu știu dacă o să mă mai împac cu Oana sau nu. Mă las în mâna lui Dumnezeu și a destinului. Nu pot și nu vreau să decid eu acest lucru.

ADVERTISEMENT

Eu cu Oana vorbesc în continuare, ne auzim, ținem legătura”, a declarat Cătălin Dobrescu pentru click.ro. Fostul soț al Oanei Radu nu a vorbit despre motivele pentru care s-a ajuns în această situație.

Pe de altă parte, frumoasa artistă a mărturisit că timpul petrecut unul lângă celălalt și-a spus cuvântul într-un sens negativ. Vedeta consideră că relația s-a consumat pentru că au fost de nedespărțit încă de la bun început.

ADVERTISEMENT

În plus, Cătălin Dobrescu a devenit și managerul cântăreței, ceea ce înseamnă că nu mai ajungeau să stea separat absolut deloc. Oana Radu consideră că aceste lucruri au dăunat foarte mult căsniciei care a fost pecetluită în 2020.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, pe drumuri diferite

„Eu și soțul meu ne-am separat. E un subiect foarte sensibil și nu vreau să încep plângând, sunt într-o perioadă grea a vieții mele, cea mai grea, deși am avut multe chestii grele în viață.

ADVERTISEMENT

Chestia asta m-a dărâmat și ce m-a dărâmat cel mai tare este faptul că relația noastră nu s-a destrămat dintr-un motiv anume, pur și simplu noi doi suntem atât de la fel încât ne respingem”, spunea Oana Radu în urmă cu puțin timp, în podcast-ul lui Jorge de pe Youtube.

Cântăreața nu i-a adus niciun cuvânt rău fostului partener de viață, Cătălin Dobrescu, pe care îl cunoaște de ani buni și care i-a fost alături chiar și când fostul iubit, Alin, a murit după ce a fost incendiat într-o scară de bloc.

ADVERTISEMENT