Life

Cătălin Dobrescu, primele declarații după zvonurile divorțului de Oana Radu: “Vă rog să mă înțelegeți”

După ce au apărut zvonurile divorțului de Oana Radu, Cătălin Dobrescu a făcut primele declarații. Ce a spus soțul cântăreței.
18.10.2023 | 14:36
Catalin Dobrescu primele declaratii dupa zvonurile divortului de Oana Radu Va rog sa ma intelegeti
Oana Radu și Cătălin Dobrescu ar divorța. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După ce s-a zvonit că Oana Radu și soțul ei divorțează, Cătălin Dobrescu a făcut primele declarații despre acest subiect. Antrenorul de fitness nu a oferit prea multe detalii despre situația dintre cei doi.

Primele declarații făcute de Cătălin Dobrescu după zvonurile divorțului de Oana Radu

În ultima vreme, Oana Radu a fost discretă în legătură cu viața personală. Înainte, artista obișnuia să posteze fotografii cu partenerul ei de viață, însă nu a mai făcut acest lucru de ceva timp. Au apărut zvonuri cum că cei doi nu mai formează un cuplu, la trei ani de când s-au căsătorit.

ADVERTISEMENT

Cei doi aveau mai multe imagini și videoclipuri împreună, dar acestea nu mai există pe contul Oanei Radu și nici pe cel al lui Cătălin Dobrescu. Mai mult, cei doi soți nu se mai urmăresc pe rețelele sociale.

De asemenea, Oana Radu nu mai poartă verigheta, iar de curând a lansat o melodie cu versuri despre despărțire. Până acum, cântăreața nu a făcut declarații în acest sens, dar a precizat că va reveni cu detalii.

ADVERTISEMENT

În schimb, Cătălin Dobrescu a făcut câteva declarații despre speculațiile privind despărțirea de soția sa. Antrenorul de fitness susține că nu știe nimic despre zvonurile care au apărut în spațiul public.

Niște prieteni l-au informat despre aceste zvonuri, însă soțul Oanei Radu nu poate și nici nu vrea să ofere mai multe detalii despre acest subiect. “Habar nu am de zvonuri și nici nu pot să vorbesc nimic, că nu știu.

ADVERTISEMENT

Am mai auzit ceva, mi-au mai zis niște prieteni, dar nu știu… Momentan nu pot și nici nu vreau să dau nicio declarație. Vă rog să mă înțelegeți”, a declarat Cătălin Dobrescu pentru Spynews.ro.

Ce spunea Oana Radu despre posibilitatea de a avea un copil

În decembrie 2022, Oana Radu a declarat, pentru sursa menționată, că ea și soțul ei nu au de gând să devină părinți. Cântăreața a spus atunci că amândoi sunt foarte ocupați și că oricum nu aveau în plan să aibă un copil în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

“Momentan nu lucrăm la copii, muncim foarte mult și nu avem timp. Cred că toți oamenii își doresc copii, nu cred că e cineva care să zică că nu își dorește, cel puțin nu cred că există.

Atunci când sunt în situația respectivă o să-mi dau seama dacă sunt sau nu pregătită și n-ai ce să mai faci, trebuie să-l faci.

Cine s-a născut învățat? Contează și partenerul pe care îl ai. Cătălin e un om pe care te poți baza și sunt sigură că lucrurile nu ar fi atât de groaznice”, spunea Oana Radu la finalul anului trecut.

Cei doi au spus, tot anul trecut, că au de gând să se căsătorească religios la un moment dat. Artista și soțul ei ar fi vrut să facă acest pas după ce se va termina războiul din Ucraina.

ADVERTISEMENT