Life

Oana Radu, vacanță romantică împreună cu soțul ei. Unde s-a distrat cântăreața

Oana Radu a plecat într-o scurtă vacanță împreună cu soțul ei, Cătălin Dobrescu, într-unul dintre cele mai vizitate orașe de pe planetă. Artista a publicat câteva imagini din locul unde se distrează.
14.07.2022 | 10:55
Oana Radu vacanta romantica impreuna cu sotul ei Unde sa distrat cantareata
Oana Radu, căsătorită cu antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Radu și Cătălin Dobrescu au zburat peste hotare într-o binemeritată vacanță într-un oraș vizitat de milioane de turiști în fiecare an.

Oana Radu și Cătălin Dobrescu, excursie în Paris

Vedeta a ajuns să petreacă momente romantice cu soțul ei în Paris, Franța. Cei doi au asistat și la un foc de artificii la miezul nopții, cu ocazia Zilei Naționale a Franței, care are loc azi, 14 iulie 2022. De asemenea, s-au plimbat pe străzile orașului luminilor.

ADVERTISEMENT

Cântăreața apare zâmbitoare în imaginile de pe Instastory, extrem de mulțumită de excursia în care a mers cu soțul și antrenorul ei personal de fitness.

Oana nu poate să rămână prea mult în Paris, având programate spectacole chiar și astăzi, la mare. La prima oră a dimineții, vedeta a luat avionul spre București, de unde se va duce în stațiunile de pe litoral.

ADVERTISEMENT

Programul vedetei este unul destul de încărcat, căci după două zile de cântări la mare, aceasta trebuie să ajungă în cealaltă parte a țării, taman în Caraș-Severin.

Olteanca s-a căsătorit cu Cătălin Dobrescu în 2020, chiar în anul pandemiei, oficializând o relație despre care ei au tot spus în interviuri că este una cât se poate de serioasă.

ADVERTISEMENT
Oana Radu și Cătălin Dobrescu, la Paris. Foto: Instagram

„Mi-a schimbat de două ori viața”

Povestea lor de iubire a început de la o prietenie strânsă. Cătălin a fost omul care a determinat-o pe artistă să slăbească. Este persoana care a încurajat-o să se țină de exercițiile fizice.

„Eram extrem de nefericită, plină de datorii, frustrări și extrem de neserioasă cu mine și cu cei din jurul meu. Îmi dau seama câte lucruri bune a trezit în mine. Îmi dau seama cât de mult m-a schimbat.

ADVERTISEMENT

M-a învățat să trăiesc sănătos și să îmi iubesc corpul. Aproape că m-a făcut să iubesc sportul. Mi-a schimbat de două ori viața!

M-a învățat să fiu serioasă și să îmi țin cuvântul față de oamenii din jurul meu. M-a învățat să îmi respect și să îmi prețuiesc familia dar și pe cei apropiați”, spunea Oana Radu în mediul online acum doi ani, când s-a căsătorit.

 

ADVERTISEMENT