Life

O nouă despărțire șocantă în showbiz! Oana Radu și soțul ei nu se mai au la prieteni pe Instagram!

O nouă despărțire răsunătoare în showbiz? Oana Radu și Cătălin Dobrescu nu se mai afișează împreună, ba nici nu se mai urmăresc pe Instagram!
15.10.2023 | 14:56
O noua despartire socanta in showbiz Oana Radu si sotul ei nu se mai au la prieteni pe Instagram
Oana Radu ar trece printr-o despărțire dureroasă. L-a șters de pe Instagram pe soțul ei
ADVERTISEMENT

Am putea asista la o nouă despărțire cu totul neașteptată în showbiz-ul românesc! Oana Radu și soțul ei, Cătălin Dobrescu, par a nu mai fi un cuplu. Există numeroase semne și indicii care întăresc pe zi ce trece convingerea că artista trece printr-o separare dureroasă.

Oana Radu, despărțire neașteptată de soțul ei, Cătălin Dobrescu! Semnele care arată ruptura

Cel mai puternic semnal pentru fanii cântăreței este chiar melodia pe care aceasta a lansat-o în ultimele ore.

ADVERTISEMENT

Dincolo de titlul destul de sugestiv pentru unii, există și niște mesaje pe care Oana Radu le-a lansat în mediul online, pe Instastory, dorind să spună, cu alte cuvinte, că trece printr-o despărțire.

Mai mult de atât, la o simplă verificare, FANATIK a constatat că Oana Radu și partenerul ei nu se mai urmăresc pe Instagram! De altfel, și pozele cu cei doi sunt deja istorie, căci nu mai apar pe conturile lor de pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

Oana Radu a lansat de curând o piesă care duce cu gândul la despărțire, la propria ei despărțire! Melodia se numește „În viața mea nu vreau să mai aud de tine” și ar fi o dedicație evidentă către antrenorul de fitness cu care s-a căsătorit civil în anul 2020.

oana radu
Oana Radu dă de înțeles că s-a despărțit de soțul ei. Foto: Instastory

Artista a șters pozele cu bărbatul ei și nu îl mai urmărește pe Instagram

Pe Instastory, la bucata de refren a piesei sale, Oana Radu a ținut să scrie câteva cuvinte care par a confirma că este vorba, într-adevăr, despre o ruptură dureroasă.

ADVERTISEMENT

„Uneori, despărțirile sună așa”, a scris Oana. Și nu doar textul e sugestiv. Olteanca a folosit și un emoticon care nu lasă loc de nicio interpretare: o față care varsă șiroaie de lacrimi!

Fanii au tras imediat concluzii, însă artista nu a vorbit deloc până acum despre despărțire în alt mod decât folosindu-se de muzica sa. „Nu mai ai nicio poză cu soțul tău.

ADVERTISEMENT

Ai zis că treci printr-o perioadă mai grea. Plus că în descrierea de la profil la manager nu mai este trecut Cătălin. Sper să mă înșel”, a remarcat o fană.

 

ADVERTISEMENT