News

Cătălin Drulă, după eșecul PSD-PNL cu Cîrstoiu: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari”

Cătălin Drulă, liderul USR, despre înlocuitorii lui Cătălin Cîrstoiu. „Marea știre că noii candidați PSD-PNL sunt tot ăia vechi”
23.04.2024 | 14:43
Catalin Drula dupa esecul PSDPNL cu Cirstoiu Nu e inevitabil sa fim condusi de neterminati si spagari
Liderul USR a comentat ironic ședința coaliției PSD-PNL de luni / Foto: Facebook, Cătălin Drulă
ADVERTISEMENT

Cătălin Drulă, președintele USR, a comentat ironic ședința coaliției PSD-PNL în urma căreia a fost retrasă candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei și s-a decis continuarea cursei cu candidați separați.

Drulă: „Marea știre că noii candidați PSD-PNL sunt tot ăia vechi”

Cătălin Drulă, liderul USR, a comentat, marți, ședința maraton a coaliției PSD-URS de luni spre marți, spunând că Guvernul a fost indisponibil „nemotivat” pentru cetățeni ca, în final, aceștia să afle că „noii candidați sunt tot ăia vechi”.

ADVERTISEMENT

Coaliția a decis în urma ședinței să renunțe la medicul Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria Capitalei, alegând să continue cu candidaturi separate, Gabriela Firea din partea social-democraților și Sebastian Burduja din partea liberalilor.

„Uitați-vă bine la ce se întâmplă în aceste zile în politica românească. Acesta e Proiectul Iohannis pentru România: dominația mediocrității și a nulităților urcate și menținute securistic în vârful partidelor.

ADVERTISEMENT

Guvernul României a absentat de la muncă nemotivat ieri ca să producă după 16 ore marea știre că noii candidați PSD-PNL sunt tot ăia vechi”, a scris Cătălin Drulă pe pagina sa Facebook.

„Neterminați și șpăgari”

Liderul USR a mai spus că, în ciuda afirmațiilor optimiste ale guvernării, economia „gâfâie”, sunt taxe noi, inflație mare, pe fondul corupției, lucru subliniat și în raportul Ministerului de Externe al Statelor Unite.

ADVERTISEMENT

„Economia României gâfâie în timpul ăsta, antreprenorii nu știu cum să mai scoată cămașa cu noile taxe, inflația e cea mai mare din Europa, împrumuturile Ministerului Finanțelor sunt galopante. Corupția e ‘larg răspândită’, spune raportul Departamentului de Stat al SUA. Se aude o întrebare din piepturile a milioane de români exasperați: se poate și altfel sau suntem condamnați ‘cu ăștia’”?, scrie Drulă.

În opinia lui Cătălin Drulă, românii pot alege să voteze Alianța Dreapta Unită pentru a nu mai fi conduși de „neterminați și șpăgari”.

ADVERTISEMENT

„Da, există și oameni cinstiți și cu coloană vertebrală în politica românească. Cu școală făcută la vremea ei. Cu iubire de țară și preocupare pentru viitorul copiilor noștri. Nu e vreun blestem și nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Soluția este să ne organizăm și să dăm țării un viitor. Această organizare are un nume: Alianța Dreapta Unită. Veniți alături de noi! Speranța pentru o Românie Modernă este aici, acum”, încheie Drulă.

 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator...
Accident cumplit în Codăeşti, judeţul Vaslui. Trei tineri morţi, după un impact devastator între o maşină şi două motociclete
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Elicopterul s-a PRĂBUȘIT
PREȘEDINTELE implicat într-un ACCIDENT AVIATIC! Elicopterul s-a PRĂBUȘIT
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Meghan, minciună persistentă. Dar specialiștii au dat-o de gol
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic,...
Monica Tatoiu, dezamăgită de băiatul ei. Victoraș a supărat-o foarte tare. ”Este cinic, am o mare problemă cu el. Înseamnă că în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”