Revista FANATIK

Cătălin Hîldan trăiește! Pentru viitorul lui Dinamo! Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!

25.07.2018 | 20:00
Catalin Hildan traieste Pentru viitorul lui Dinamo Reportaj emotionant in noua revista FANATIK

Cătălin Hîldan trăiește! Pentru viitorul lui Dinamo! Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK, numărul din iulie! Număr de excepție, subiecte tari, interviuri inedite, reportaje emoționante! Pachet incredibil pentru doar 5 lei: 48 de pagini revista + CADOU: Poster Programul Ligii 1 Betano la fotbal!

Posterul este un produs premium, tipărit pe hârtie lucioasă, de cea mai bună calitate. Nu ratați să vă informați: a început sezonul 2018-2019 din Liga 1 Betano și deja se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

Cătălin Hîldan trăiește! Pentru viitorul lui Dinamo! Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK din iulie!

În plus, numărul din iulie al noii reviste FANATIK vă oferă o multitudine de EXCLUSIVITĂȚI. Cătălin Hîldan trăiește! Da, Cătălin Hîldan trăiește! Reportajul emoționant cu nepotul regretatului Cătălin Hâldan este dovada… vie! Îl cheamă la fel, iubește fotbalul la fel, joacă la fel, la Dinamo și este fiul de 15 ani al lui Cristi Hîldan, fratele Unicului Căpitan.

Cătălin Hîldan trăiește! Și își privește unchiul, Unicul Căpitan, în sufrageria unde au crescut amândoi... Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!
Cătălin Hîldan trăiește! Și își privește unchiul, Unicul Căpitan, în sufrageria unde au crescut amândoi… Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!

Cât măsoară, la propriu, „micuțul” Cătălin Hîldan, unde a crescut, când și cum a aflat de unchiul dispărut, simbol al celei mai frumoase peluze din țară, puteți afla numai din numărul pe iulie al noii reviste FANATIK.

De asemenea, cine este „antrenorul personal”, care îi despică firul fiecărui meci jucat în patru, două lucruri bune și două rele, cine îl duce în fiecare zi la antrenament și-l „premiază” după fiecare evoluție bună, tot numărul din iulie al noii reviste FANATIK vă dezvăluie.

Cătălin Hîldan trăiește! Este „sufletul” bunicului Marin, tatăl Unicului Căpitan: „Când îl văd jucând simt că mai trăiesc și eu”. Citiți un reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!
Cătălin Hîldan trăiește! Este „sufletul” bunicului Marin, tatăl Unicului Căpitan: „Când îl văd jucând simt că mai trăiesc și eu”. Citiți un reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!

Și, nu în ultimul rând, poate chiar în primul, cum a reușit Cătălin Hîldan, nepotul regretatului Cătălin Hîldan, să facă față cu succes, în ultimii 3 ani, unui ritm infernal de muncă, școală, meditații, fotbal, pentru a intra la liceul pe care și l-a dorit fărăr probleme și pentru a nu-și pierde locul în echipa în care joacă (grupa de vârstă mai mare cu un an decât are el și care, atenție!, a jucat în campionat la un nivel de vârstă mai mare cu încă un an, terminând pe locul 2!).

Cătălin Hîldan trăiește! Pentru viitorul lui Dinamo! Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!
Cătălin Hîldan trăiește! La minge pentru viitorul lui Dinamo! Reportaj emoționant în noua revistă FANATIK!

48 de pagini de ziar + CADOU Poster Premium cu Programul Ligii 1 la fotbal, totul la numai 5 lei!

Toate acestea le puteți citi numai în numărul din iulie al noii reviste FANATIK! Număr cu adevărat deosebit, pe care nu aveți voie să-l ratați! Țineți minte: 48 de pagini de ziar + CADOU Poster Premium cu Programul Ligii 1 la fotbal, totul la numai 5 lei! Nu ratați să vă informați: se apropie primul șoc al campionatului, FCSB – Dinamo!

„Când îl văd jucând simt că mai trăiesc și eu. E foarte bun pe fizic, pe determinare, e disciplinat în joc și are capacitate de efort, e dispus la efort, mai trebuie să lucreze cu mingea, mai trebuie să crească la tehnică” – bunicul Marin Hâldan

9 centimetri a crescut în ultimul an Cătălin Hîldan cel „mic”, nepotul regretatului Cătălin Hîldan Unicul Căpitan