Life

Cătălin Măruță a transmis un mesaj emoționant de ziua Andrei, dar a gafat. Greșeala pe care a observat-o toată lumea

În ziua în care Andra a împlinit 37 de ani, Cătălin Măruță i-a transmis un mesaj emoționant, dar i-a scăpat un detaliu important.
24.08.2023 | 17:31
Catalin Maruta a transmis un mesaj emotionant de ziua Andrei dar a gafat Greseala pe care a observato toata lumea
Cătălin Măruță i-a urat Andre „La mulți ani!”, dar a făcut o greșeală. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță și-a dorit să-i transmită Andrei un mesaj special cu ocazia zilei sale de naștere, dar i-a scăpat un detaliu important. Deși este un jurnalist cu experiență, a făcut o greșeală neașteptată.

Greșeala făcută de Cătălin Măruță atunci când i-a urat Andrei „La mulți ani”

Ziua de 23 august 2023 a fost una importantă pentru familia Măruță, care a sărbătorit nu doar ziua de naștere a Andrei, ci și 15 ani de când artista și prezentatorul de la Pro TV s-au căsătorit. Jurata de la Românii au talent a avut parte de o mulțime de surprize, iar oamenii care o îndrăgesc i-au făcut urări de bine.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia, așa cum era de așteptat, s-a numărat și soțul, care a publicat în mediul online câteva imagini dintr-o ședință foto de familie, însoțit de un text emoționant. Postarea a ajuns la inimile oamenilor și a strâns peste 40 de mii de aprecieri.

Dar cei care au văzut-o au putut remarca și greșeala din textul jurnalistului. Cel mai probabil din cauza emoțiilor și a entuziasmului cu care a scris mesajul, nu a observat că a uitat o virgulă înainte de conjuncția „și”.

ADVERTISEMENT

„Este ziua de naștere a cele mai minunate femei din lume, și totodată aniversarea a 15 ani de când am spus ‘DA’ în fața lui Dumnezeu! 15 ani de căsnicie par să fi trecut ca într-o clipă, dar când privesc înapoi, văd toate momentele minunate și provocările pe care le-am trecut împreună, iar fiecare secundă a meritat din plin. La mulți ani, iubire! Și la cât mai mulți ani minunați împreună!”, a scris Cătălin Măruță pe Facebook.

cătălin măruță andra baloane zi de naștere greșeală
Textul publicat de Cătălin Măruță de ziua Andrei.
Sursa foto: Facebook

De altfel, Cătălin Măruță a repetat greșeala câteva minute mai târziu. În secțiunea de comentarii, vedeta Pro TV i-a mai transmis soției sale un mesaj și a poziționat o virgulă acolo unde îi era locul, între fie” și „la fel”. „La mulți ani, jumătatea mea mai bună! Fie ca ziua ta de naștere să fie, la fel de frumoasă precum zâmbetul tău. Te iubesc!”, a scris vedeta.

ADVERTISEMENT

Cum a răspuns Andra

Totuși, nici Andra și nici urmăritorii nu l-au taxat pe Cătălin Măruță pentru greșeală, mai ales că i-ar fi putut scăpa oricui și era păcat ca magia momentului să fie stricată. Artista s-a bucurat de urarea emoționantă și i-a oferit un răspuns pe măsură.

„Pentru noi și pentru totdeauna! #15”, i-a spus Andra soțului său. De asemenea, aproximativ 13 mii de persoane i-au complimentat pentru familia pe care o o formează și le-au transmis mesaje frumoase.

ADVERTISEMENT

„Să aveți parte de cele mai frumoase clipe împreună! La mulți ani cât mai frumoși lângă minunile voastre”, le-a zis o fană. „Sunteți cea mai frumoasă familie din România. Sunteți un exemplu frumos pentru mult lume. Vă iubesc!”, le-a spus altcineva.

ADVERTISEMENT