Life

Cătălin Măruță s-a întors la Pro Tv. Cum l-au ironizat colegii în emisiune, după operație

Cătălin Măruță a revenit la emisiunea de la Pro TV. Cum l-au așteptat colegii de platou pe moderatorul operat recent la picior?
30.01.2023 | 15:42
Catalin Maruta sa intors la Pro Tv Cum lau ironizat colegii in emisiune dupa operatie
Cătălin Măruță s-a întors la televizor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Măruță s-a întors la cârma emisiunii de la Pro TV, după două săptămâni de pauză. Colegii de echipă l-au așteptat într-un mod inedit.

Cătălin Măruță s-a întors la Pro TV. Cum l-au așteptat colegii de echipă

După câteva luni în care a suferit în taină, cu teama de a merge la doctor, Cătălin Măruță s-a operat la picior la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Vedeta Pro TV a suferit un accident în vacanță și s-a ales cu ruptură de ligamente încrucișate și nu a mai putut amâna să ajungă pe masa de operație.

Din nefericire pentru soțul Andrei, pentru a se recupera a fost nevoie să stea două săptămâni acasă, timp în care emisiunea lui a fost moderată de Adela Popescu.

ADVERTISEMENT

Luni, 30 ianuarie 2023, Cătălin Măruță s-a întors pe micile ecrane, spre fericirea sa, dar și a echipei. La întoarcerea, „pe sticlă”, primul lucru pe care l-a făcut a fost să-i mulțumească fostei prezentatoare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, pentru ajutorul acordat.

Măruță, luat… peste picior de colegii din emisiune

În timpul în care a lipsit, colegii lui i-au pregătit o mică surpriză: i-au oferit în dar trei cărți, menite să ironizeze puțin situația în care se află acum, mai ales că vedeta Pro TV este nevoit să se ajute de cârje pentru următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

„Iată ce cărți mi-au făcut colegii mei cadou în perioada asta! Câinele șchiop, nu știu dacă are vreo legătură cu cârjele, mulțumesc mult de tot! E bine! Colegii mei sunt inspirați în această perioadă, au zis că ar trebui să mai citit.

A…Regele olog. Nu știm ce legătură au aceste cărți între ele… Ooo, iată: Pas cu pas (n.r cartea lui Klaus Iohannis). Domnul președinte, pas cu pas o luăm! 

ADVERTISEMENT

Și, iată, cu asta încep de fapt, Mielușelul șchiop. Mulțumesc mult, dragi colegi!”, a reacționat Cătălin Măruță.

De asemenea, vedeta Pro TV le-a mulțumit și telespectatorilor fideli care urmăresc emisiunea zi de zi, de 15 ani de când a apărut.

ADVERTISEMENT