Life

Cătălin Măruță, surpriză emoționată pentru Valentin Sanfira și Codruța Filip. Cei doi au izbucnit în plâns

Valentin Sanfira și Codruța Filip nu și-au putut stăpâni lacrimile. Fratele mai mare al artistului a intrat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, pentru a le face o surpriză.
31.05.2022 | 16:24
Catalin Maruta surpriza emotionata pentru Valentin Sanfira si Codruta Filip Cei doi au izbucnit in plans
Valentin Sanfira și Codruța Filip, în lacrimi. Foto: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira a izbucnit în plâns, în emisiunea lui Cătălin Măruță, atunci când fratele său, care este înfiat, a intrat în direct pentru a-i a face o surpriză.

Valentin Sanfira și Codruța Filip, în lacrimi, în emisiunea lui Cătălin Măruță

Până pe 1 iunie 2022, Cătălin Măruță și-a propus să le ofere câte o surpriză invitaților din emisiunea sa. Lui Valentin Sanfira i-a adus aminte de copilărie și de căruciorul cu care îl plimbau frații mai mari.

ADVERTISEMENT

Artistul a avut o copilărie modestă, marcată de numeroase lipsuri materiale, însă își aduce aminte cu drag despre momentele în familie.

„Eu nu mănânc mămăligă. Am avut o perioadă foarte mare, când eu am mâncat doar mămăligă și turtă, n-am văzut pâine.

ADVERTISEMENT

(…) Eu nu am nicio poză cu mine de când eram copil. Nu aveau posibilitate”, a dezvăluit Valentin Sanfira.

Soțul Codruței Filip a mărturisit că, în prezent, suferă mult pentru că frații lui sunt plecați în străinătate și se văd rar. Valentin Sanfira are o relație specială cu Adrian, cel mai mare dintre frați, acesta fiind și înfiat.

ADVERTISEMENT
valentin sanfira frate
Fratele lui Valentin Sanfira a intrat în direct.
Foto: captură Pro TV

Părinții solistului nu puteau avea copiii, astfel că s-au hotărât să adopte un băiat, căruia nu i-au spus adevărul până la vârsta de 14 ani, atunci când a aflat de la niște rude. Atunci, Adrian a plecat de acasă pentru a-și cunoaște mama biologică și s-a întors abia un an mai târziu.

În prezent, el recunoaște că cel mai de preț lucru este familia și a declarat că nu s-a simțit niciodată mai prejos decât ceilalți frați.

ADVERTISEMENT

„Cred că cel mai frumos lucru care se poate învăța de la părinți este familia. Pentru mine n-a fost niciodată vreo diferență că sunt înfiat. Pentru mine e fratele meu adevărat și atât”, a spus fratele lui Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira: „Trece viața prea repede și nu ne mai vedem”

La rândul sau, Valentin Sanfira a mărturisit că își dorește ca fratele său să se întoarcă în țară și să petreacă mai mult împreună.

„Îmi pare rău și chiar am vorbit în pandemie, pentru că îmi doream să se mute în țară. Trece viața prea repede și nu ne mai vedem. Ne vedem rar și în pandemie nu ne-am văzut deloc. (…)

Dacă eu am o problemă, îi sun pe frații mei. Vorbesc cu soția mea și apoi cu familia mea. Nu există”, a spus artistul.

ADVERTISEMENT