Life

Cătălin Moroșanu a dezvăluit care e stațiunea lui preferată din România: “E sentimenul ăla de libertate”

Cătălin Moroşanu a dezvăluit unde preferă să-şi facă vacanţele. Ai fi surprins să afli că este vorba de o staţiune de la malul Mării Negre.
07.08.2023 | 15:22
Catalin Morosanu a dezvaluit care e statiunea lui preferata din Romania E sentimenul ala de libertate
Care este staţiunea preferată a lui Cătălin Moroşanu de pe litoralul românesc / sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroşanu îşi ia familia şi ori de câte ori se poate, pleacă în câte o vacanţă. Fie că este vorba despre o destinaţie de peste hotare sau la noi în ţară, important este să petreacă timp cu cei dragi.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit care e stațiunea lui preferată din România

Nici nu s-a întors bine din vacanţă, că deja a planificat-o pe următoarea. Cătălin Moroşanu a revenit recent din sejurul din Antalya şi are iar chef de ducă. De data asta într-o destinaţie ceva mai apropiată.

ADVERTISEMENT

Aşa se face că în acest weekend va da o fugă la mare pentru a petrece un mini concediu pe litoral. Luptătorul a dezvăluit şi care este staţiunea lui preferată de la Marea Neagră. Dar şi motivul pentru care revine cu plăcere de fiecare dată.

Şi nu, nu este vorba de Mamaia, staţiunea preferată a multor vedete de la noi. Denumită şi “vedeta litoralului românesc”, aceasta atrage ca un magnet nu doar celebrităţi, ci şi turişti români dornici să-şi etaleze maşinile scumpe, hainele de fiţe sau portofelele doldora de bani.

ADVERTISEMENT

Ce staţiune de pe litoralul românesc preferă Cătălin Moroşanu: “Mă duc frumos în Vama Veche, stau la un șezlong, e sentimentul ăla de libertate”

Moroşanu în schimb, preferă Vama Veche, un loc în care, spune el, se simte mai liber ca nicăieri. “Mă duc frumos în Vama Veche, stau la un șezlong. E sentimentul ăla de libertate. Nu se uită nimeni la tine ‘ia să văd, cum e îmbrăcat ăsta’ ”, a dezvăluit luptătorul pentru Cancan.

Şi tocmai pentru că în Vamă poate fi un turist ca toţi ceilalţi, fără să atragă atenţia curioşilor asupra sa, Moroşanu alege să stea departe de staţiunea din nordul litoralului.

ADVERTISEMENT

De ce „fuge” Moroşanu de ‚staţiunea vedetă’ de la malul Mării Negre: “De ce să mă duc eu pe Mamaia, să îi văd pe toți încordații pe acolo”

Deşi ocupă un loc fruntaş în topul preferinţelor românilor, pentru Cătălin Moroşanu, Mamaia nu este o opţiune de vacanţă. Şi asta pentru că se pune accent mai mult pe parada modei, decât pe starea de bine, atât de necesară într-o vacanţă.

“De ce să mă duc eu pe Mamaia, să îi văd pe toți încordații pe acolo? Nu am nevoie să stau să mă uit care e mai grozav sau ce haine are pe el sau alte chestii”, a adăugat Moroşanu.

ADVERTISEMENT

Moroşanu a dezvăluit şi cum arată o zi perfectă de vacanţă în viziunea lui. Dar şi care este metoda prin care el se relaxează în concediul de la malul mării. “Eu îmi văd de treaba mea într-un colț. Mă simt bine. Vreau să îmi iau o sticlă de vin roze. Stau frumos, simplu”, a mai spus acesta potrivit aceleiaşi surse.

ADVERTISEMENT