Life

Cătălin Moroșanu a dezvăluit care e stațiunea lui preferată din România: “E sentimenul ăla de libertate”

Cătălin Moroşanu a dezvăluit unde preferă să-şi facă vacanţele. Ai fi surprins să afli că este vorba de o staţiune de la malul Mării Negre.
07.08.2023 | 15:22
Catalin Morosanu a dezvaluit care e statiunea lui preferata din Romania E sentimenul ala de libertate
Care este staţiunea preferată a lui Cătălin Moroşanu de pe litoralul românesc / sursa foto: Facebook / fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroşanu îşi ia familia şi ori de câte ori se poate, pleacă în câte o vacanţă. Fie că este vorba despre o destinaţie de peste hotare sau la noi în ţară, important este să petreacă timp cu cei dragi.

Cătălin Moroșanu a dezvăluit care e stațiunea lui preferată din România

Nici nu s-a întors bine din vacanţă, că deja a planificat-o pe următoarea. Cătălin Moroşanu a revenit recent din sejurul din Antalya şi are iar chef de ducă. De data asta într-o destinaţie ceva mai apropiată.

ADVERTISEMENT

Aşa se face că în acest weekend va da o fugă la mare pentru a petrece un mini concediu pe litoral. Luptătorul a dezvăluit şi care este staţiunea lui preferată de la Marea Neagră. Dar şi motivul pentru care revine cu plăcere de fiecare dată.

Şi nu, nu este vorba de Mamaia, staţiunea preferată a multor vedete de la noi. Denumită şi “vedeta litoralului românesc”, aceasta atrage ca un magnet nu doar celebrităţi, ci şi turişti români dornici să-şi etaleze maşinile scumpe, hainele de fiţe sau portofelele doldora de bani.

ADVERTISEMENT

Ce staţiune de pe litoralul românesc preferă Cătălin Moroşanu: “Mă duc frumos în Vama Veche, stau la un șezlong, e sentimentul ăla de libertate”

Moroşanu în schimb, preferă Vama Veche, un loc în care, spune el, se simte mai liber ca nicăieri. “Mă duc frumos în Vama Veche, stau la un șezlong. E sentimentul ăla de libertate. Nu se uită nimeni la tine ‘ia să văd, cum e îmbrăcat ăsta’ ”, a dezvăluit luptătorul pentru Cancan.

Şi tocmai pentru că în Vamă poate fi un turist ca toţi ceilalţi, fără să atragă atenţia curioşilor asupra sa, Moroşanu alege să stea departe de staţiunea din nordul litoralului.

ADVERTISEMENT

De ce „fuge” Moroşanu de ‚staţiunea vedetă’ de la malul Mării Negre: “De ce să mă duc eu pe Mamaia, să îi văd pe toți încordații pe acolo”

Deşi ocupă un loc fruntaş în topul preferinţelor românilor, pentru Cătălin Moroşanu, Mamaia nu este o opţiune de vacanţă. Şi asta pentru că se pune accent mai mult pe parada modei, decât pe starea de bine, atât de necesară într-o vacanţă.

“De ce să mă duc eu pe Mamaia, să îi văd pe toți încordații pe acolo? Nu am nevoie să stau să mă uit care e mai grozav sau ce haine are pe el sau alte chestii”, a adăugat Moroşanu.

ADVERTISEMENT

Moroşanu a dezvăluit şi cum arată o zi perfectă de vacanţă în viziunea lui. Dar şi care este metoda prin care el se relaxează în concediul de la malul mării. “Eu îmi văd de treaba mea într-un colț. Mă simt bine. Vreau să îmi iau o sticlă de vin roze. Stau frumos, simplu”, a mai spus acesta potrivit aceleiaşi surse.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Răvaș misterios găsit la Mănăstirea Văratec, locul unde e îngropată Veronica Micle
Răvaș misterios găsit la Mănăstirea Văratec, locul unde e îngropată Veronica Micle
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română