Sport

Ireal! Milionarii din complexul Caelia – Mamaia nu și-au plătit întreținerea

Mitică Dragomir a povestit cum mai mulți milionari care trăiesc într-un complex rezidențial de lux din Mamaia nu și-au plătit întreținerea.
06.08.2023 | 10:37
Ireal Milionarii din complexul Caelia  Mamaia nu siau platit intretinerea
Ireal! Milionarii din complexul Caelia - Mamaia nu și-au plătit întreținerea
ADVERTISEMENT

Complexul Caelia din Mamaia are o istorie cu cântec, direct legată de numele fostului primar Radu Mazăre, însă important e că în acest complex rezidențial de lux, construit pe plajă, își fac vacanțele foarte mulți milionari și politicieni ai României, alături de alte vedete de la noi.

Milionarii din complexul Caelia – Mamaia nu și-au plătit întreținerea

Nu putea să lipsească din ecuație ”Oracolul” Mitică Dragomir, cel care deține un apartament în Caelia și care s-a întors recent de pe litoral, acolo unde a asistat la un incident șocant. ”Am fost 4 ore, la Mamaia. La Mamaia”, și-a început discursul Mitică Dragomir, aflat în studioul MAXProfețiile lui Mitică.

ADVERTISEMENT

”Iar ai fost să faci combinații, să faci bani cum își place?”, a punctat Horia Ivanovici, vizibil amuzat. ”A fost o ședință a locatarilor a unui bloc acolo”, a replicat Mitică Dragomir. După ce a fost întrebat ce căuta acolo, Mitică Dragomir a oferit un răspuns la care nu se aștepta nimeni.

Mai exact, Mitică Dragomir a fost chemat să medieze un conflict iscat după ce mai mulți locatari ai Caelia Residence din Mamaia nu și-au plătit întreținerea. ”Unii nu și-au plătit întreținerea, era unul dintre cei mai frumos din Mamaia”, a replicat, șugubăț, Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

”Hai, nu pot să cred, milionarii din complexul Caelia nu și-au plătit?”, a continuat Horia Ivanovici, vizibil amuzat de situație. ”Un sfert din milionari nu și-au plătit chiria, să nu dau nume, sunt doi care au apartament de peste 400 metri pătrați, care costă peste 2 milioane de euro. Dar nu și-a plătit întreținerea”, a completat ”Oracolul” FANATIK.

Dragomir a explicat cum a reușit să cumpere un apartament de lux în acest complex rezidențial, direct de la bunul său prieten Viorel Păunescu. ”A fost al lui, ultimii 40 de ani am stat mai mult cu Păunescu decât cu familia mea. Când el a făcut atunci, era un complex de lux cum nu a mai existat. E lângă REX. Eu fiind frate cu el, prieten cu el, mi-a făcut un preț prietenesc, am fost primul care am cumpărat. Când nici groapa de fundație nu era făcută.

ADVERTISEMENT

Acum se face o asociație a locatarilor. Cine mai stă acolo? Nu dau nume, nu e frumos să spui. Sunt oameni politici, milionari, un sfert din ei nu și-au plătit întreținerea. Pentru Constanța, nu doar pentru Mamaia, e ceva de referință. Cel mai frumos”, a punctat Mitică Dragomir. ”Nu pot să cred. Ce tare, băi oameni buni ce nație suntem. Auzi mă, 2 milioane jumate penthouse-ul și ăia nu și-au plătit întreținerea”, a concluzionat Horia Ivanovici, aflat alături de Dumitru Dragomir în studioul emisiunii MAXProfețiile lui Mitică

MAXProfețiile lui Mitică începe, în fiecare zi de luni, de la ora 13:15, după FANATIK SUPERLIGA, și este un podcast cu real succes la public în care Horia Ivanovici îl provoacă, faţă în faţă, 1 la 1, pe Dumitru Dragomir, pe tema subiectelor momentului. Nu ratați MAXProfețiile lui Mitică Dragomir, ”Oracolul” FANATIK!

ADVERTISEMENT

De asemenea, țineți minte că FANATIK SUPERLIGA va fi în direct și în exclusivitate în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul www.fanatik.ro. Pentru cei care nu au reușit să vadă emisiunea, din diverse motive, FANATIK SUPERLIGA va fi în premieră de la ora 17:30 pe canalul de Youtube Fanatik, dar și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Milionarii care nu și-au plătit întreținerea

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia...
Gigi Becali a pus mâna pe telefon și-a sunat direct: „Se uită ăia la tine ca oile în țarc la cioban” » Dezvăluiri din culise: „Omul ăsta mi-a salvat viața”
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Radu Drăgușin nu ”scapă” de Bayern Munchen! Anunțul venit din Anglia
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
INFOGRAFICE Unde gasesti apartamente sub 50.000 euro în București. Topul zonelor
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi...
De câte telefoane e nevoie pentru a obţine 35 kg de aur şi 350 kg de argint. Românii le păstrează sau le aruncă la gunoi
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă,...
Femeia care nu i-a lăsat bacșiș coafezei pentru cele 7 ore de muncă, deși i-a plăcut rezultatul. „I-am dat banii și ea a început să-i numere“ VIDEO
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care...
Oamenii de afaceri recunosc că au greşit oferind salarii prea mici românilor care au ales să plece la muncă în străinătate
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția...
S-a aflat data exactă când va pieri omenirea. Isaac Newton a lansat predicția despre sfârșitul lumii
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Traian Băsescu n-a mai răbdat: Se rupe sufletul în mine
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Oana Matache și Radu Siffredi, anunţ după doar un an de relație
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni...
Experimentul din România pe care Europa îl urmărește cu interes. „Zona va deveni mai atractivă”
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei