Life

Cătălin Moroșanu, anunț despre viitorii săi fini, Jador și Oana Ciocan, după ce s-a zvonit că manelistul va deveni tată: „Motivația de a merge mai departe”

Cătălin Moroșanu a vorbit despre viitorii săi fini, Jador și Oana Ciocan, oferindu-le câteva sfaturi prețioase pentru ca relația să reziste.
18.04.2024 | 16:10
Catalin Morosanu anunt despre viitorii sai fini Jador si Oana Ciocan dupa ce sa zvonit ca manelistul va deveni tata Motivatia de a merge mai departe
Cătălin Moroșanu, sfat pentru Jador și Oana Ciocan, viitorii săi fini. Foto: PRO TV/ Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Moroșanu îi va năși pe Jador și Oana Ciocan, iar ăsta nu mai e un secret pentru nimeni! Luptătorul supranumit ”Moartea din Carpați” a dezvăluit, pentru FANATIK, ce sfaturi le dă celor doi porumbei, după ce în spațiul public s-a zvonit că Războinica de la Survivor ar fi însărcinată.

Cătălin Moroșanu le dă temă de casă viitorilor fini, Jador și Oana Ciocan: „Să facă un copil, doi, trei, patru…”

Cătălin Moroșanu a vorbit din experiența căsniciei de 22 de ani pe care o are cu Georgiana, una în care a învățat că o relație nu se limitează doar la momentele petrecute în dormitor, ci e ceva mult mai complex.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor vine cu o recomandare importantă pentru Jador și Oana Ciocan: să facă măcar un copil! Manelistul și bruneta pot lua, așadar, notițe de la viitorul lor naș de cununie, din rândurile de mai jos!

„Cel mai important în orice căsnicie e să lași de la tine. Amândoi e bine să lase de la ei, pentru că nu suntem perfecți. Toți avem calități și defecte. Le doresc să fie prieteni, pentru că parteneriatul nu înseamnă numai relație amoroasă. Un astfel de parteneriat înseamnă ceva mult mai profund. În momentul când tu cu soția sau cu iubita ta faceți o echipă și împreună trageți la căruță, atunci aveți o motivație comună.

ADVERTISEMENT

În momentul în care v-ați pierdut motivația apare o problemă. Le mai recomand să facă un copil, doi, trei patru, habar n-am… (n. red.: râde). Copiii sunt foarte importanți într-o relație, într-o căsnicie, pentru că îți dau motivația de a merge mai departe, de a trage pentru familie”, transmite Cătălin Moroșanu cuplului Jador & Oana Ciocan, dar și altor perechi care vor să aibă o căsătorie la fel de lungă ca a sa, via FANATIK.

Moro, un tată modern: „Nu mai merge să-i bați la fund pe copii cum mă băteau părinții mei”

Cătălin ne-a vorbit și despre relația cu cei doi copii ai săi, Patrick, de 2 ani și Natalis, care are 14 ani. Moro susține că Patrick e ceva mai norocos pentru că atât el cât și nevasta lui sunt mai maturi acum, deci micuțul va avea parte de un important upgrade în creșterea și educarea sa.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Moroșanu ne-a spus că a realizat cât de diferite sunt noile generații și că una din cele mai mari greșeli pe care le pot face părinții e să îi trateze pe copiii lor exact ca pe niște copii. În opinia lui, cel mai important e ca părintele să îl trateze pe copil ca pe un adult, căci astfel îl va pregăti pentru viața adevărată.

„Eu sunt un om foarte updatat la societatea în care trăim. Sunt anumite lucruri care nu trebuie făcute, chiar dacă lor li se pare normal, dar eu trebuie să îmi facă datoria ca părinte și să le pun un stop. Trebuie să discuți mereu cu ei, pentru că generația asta e mult mai inteligentă decât cum am fost noi. Eu la vârsta copiilor mei nu știam nici ce e aia o cafea sau alte lucruri.

ADVERTISEMENT

E altă generație, nu mai merge să-i bați la fund cum mă băteau părinții mei, trebuie să vorbești cu ei, efectiv. Copiii sunt mult mai sensibili. Trebuie să ne adaptăm la noile generații care beneficiază de tehnologia care vine foarte tare din spate.

De ce consideră Moroșanu că băiatul său de 2 ani e mai norocos decât fata, Natalis, de 14 ani

Uite, eu, de exemplu, am învățat să nu îi mai tratez pe copiii mei ca pe niște copii. Când le spui să facă aia sau aialaltă, așa îi obișnuiești, dar tu trebuie să vorbești cu el ca și cum ai vorbi cu un adult, așa înțelege! Chestia e că tratându-i ca pe niște adulți așa îi pregătești pentru viața care va veni. Până te maturizezi o să ai greutăți.

Uite, fiul meu, Patrick, e mai norocos, căci soția mea are 38, eu am 39 de ani. E mai norocos pentru că noi suntem deja mai maturi și automat avem experiența educației. Când ești un părinte tânăr, de 20 de ani, nu ești nici măcar tu matur, d-apoi copilul! De asta cred că Patrick o să aibă o educație mult mai bună”, ne-a spus Cătălin Moroșanu despre relația cu copiii săi, în exclusivitate.

Două săptămâni i-a luat lui Cătălin să doarmă normal după revenirea de la Survivor

În continuare, Moro a vorbit despre ce a făcut prima oară când a venit din Republica Dominicană, dar și ce îi mănâncă mai tot timpul. Sportivul este focusat pe proiectele sale. Totodată, Faimosul ne-a zis că s-a adaptat mult mai repede la viața normală după a doua participare la Survivor. 

„Viața mea a revenit la normal după Survivor. Mă ocup de Academia de Arte Marțială, sunt ocupat cu promoția mea Dynamite Fighting Show, cu organizarea de evenimente. Nici nu bine am ajuns de la Survivor m-am dus imediat la Baia Mare la un eveniment, mă ocup de tot felul de gale. O fac din toată inima, din plăcere.

După primul Survivor, mi-a luat cam o lună să pot dormi normal. Acum, după ediția asta, cam două săptămâni. Trecerea a fost mult mai ușoară la viața mea normală, pentru că știam în creierul meu ce mă așteaptă, ce e acolo. Dacă e să o luăm după așteptări, a fost mai ușor pe partea asta. Toți aveam deja creierul setat că știm ce va fi acolo”, ne-a mai spus Moroșanu.

ADVERTISEMENT