Life

Pe ce a cheltuit Cătălin Moroșanu banii de la Survivor România: ”Ca să vedeți cum este viața”

Ce a făcut Cătălin Moroșanu cu banii primiți de la Survivor România? Sportivul a făcut o achiziție cu adevărat surprinzătoare.
13.03.2024 | 10:57
Pe ce a cheltuit Catalin Morosanu banii de la Survivor Romania Ca sa vedeti cum este viata
Pe ce a cheltuit Cătălin Moroșanu banii de la Survivor România. Sursă foto: Instagram, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Poate că mulți se întreabă ce a făcut Cătălin Moroșanu cu banii primiți după participarea la Survivor România. Sportivul a rezistat câteva săptămâni bune în Republica Dominicană și a fost recompensat pe măsură.

Pe ce a cheltuit Cătălin Moroșanu banii de la Survivor România

Cătălin Moroșanu a fost eliminat de la Survivor All Stars. El a pierdut duelul în fața lui Cătălin Zmărăndescu, drept urmare a fost nevoit să plece acasă. Chiar și așa, acesta a rezistat în competiție în jur de șapte săptămâni.

ADVERTISEMENT

Câți bani a primit Cătălin Moroșanu după Survivor România și pe ce i-a cheltuit? Menționăm faptul că sportivul a primit nu mai puțin de 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în Republica Dominicană.

Iar după un calcul simplu aflăm că acesta a primit cam 35.000 de euro de la Pro Tv. Evident, așa cum se întâmplă de obicei, banii sunt impozitați, astfel că suma finală care a ajuns în buzunarul său a fost ceva mai mică.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce a făcut Cătălin Moroșanu cu banii primiți de la Survivor România? A avut un vis și se pare că a reușit să îl îndeplinească la scurt timp după ce a revenit în România. Vorbim despre o achiziție interesantă.

Sportivul și-a cumpărat o mașină

Cu banii de la Survivor România, Cătălin Moroșanu și-a achiziționat un autoturism. Pe pagina Dynamite Fighting Show (DFS), apare un videoclip în care îl vedem pe sportiv.

ADVERTISEMENT

Acesta se arată extrem de încântat de achiziția făcută. Sportivul și-a cumpărat o mașină marca SsangYong Torres, nou-nouță după cum povestește chiar el. Totodată, acesta le-a povestit urmăritorilor săi și cum a ales modelul.

„Mi-am cumpărat o mașină nouă-nouță. Ca să vedeți cum este viața. Energiile se atrag. Eu locuiesc în Chiajna și tot timpul, când merg în Chiajna, trec pe Bulevardul Iuliu Maniu.

ADVERTISEMENT

Iar pe bulevard e dealerul SsangYong și am zis să trec și eu o dată să văd ce mașini au. Și ce-am făcut? Am stat cât am stat și am zis că nu se poate. Este prea bombă mașina. Așa că mi-am luat un SsangYong Torres, modelul nou. O să vă placă maxim”, a spus Cătălin Moroșanu.

Și se pare că sportivul a fost atent la detalii. Mașina achiziționată are o mulțime de dotări, de la piele în interior până la încălzire în scaune, dar și pilot automat adaptativ. Totodată, autoturismul este destul de încăpător, având un portbagaj generos.

ADVERTISEMENT