Life

Cătălin Moroșanu, poveste de dragoste ca în filme. Cum și-a cunoscut Faimosul de la Survivor România soția

20.03.2021 | 17:49
Catalin Morosanu poveste de dragoste ca in filme Cum sia cunoscut Faimosul de la Survivor Romania sotia
Georgiana este cea care îl motivează pe Moroșanu să rămână în competiție până la final. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă au trecut mai bine de două luni de când se află în Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu e de neoprit. Luptă ca un leu pe traseu să aducă puncte pentru echipa sa și face tot ce-i stă în putință pentru a pune capăt certurilor dintre colegi. De unde are atâta energie?

Ei bine, „vinovată” este Georgiana, nimeni alta decât femeia care a reușit ceea ce pentru mulți pare imposibil: să-i îmblânzească inima. Au trecut 19 ani de când s-au cunoscut, dar flacăra iubirii lor arde în continuare.

ADVERTISEMENT

Am cucerit-o când nu eram celebru”, a rememorat „Moartea din Carpați” fericitul eveniment, vizibil emoționat, chiar înainte să înceapă Survivor România, cel mai dur și intens reality show de pe micul ecran.

Dezvăluirile lui Cătălin Moroșanu. Cum a cunoscut-o pe Georgiana

Soția mea este prima fată pe care am adus-o acasă la mama și singura. Ne-am cunoscut în tren, făceam naveta. Ea avea 16 ani și eu –17. Eram copii.

ADVERTISEMENT

Am văzut-o și mi-a plăcut foarte mult de ea. Am cucerit-o când nu eram celebru. Țin minte că aveam 10 lei în buzunar și puneam amândoi bani ca să cumpărăm napolitane”, a declarat Cătălin Moroșanu pentru viva.ro.

Mesaj special pentru femeia care a reușit să îmblânzească „Moartea din Carpați”

Pe 7 februarie, chiar în ziua în care s-au împlinit 19 ani de când Georgiana i-a ieșit în cale și l-a făcut cel mai fericit bărbat de pe Pământ, Faimosul a ținut să transmită un mesaj cu totul și cu totul special.

ADVERTISEMENT

Pentru că nu avea cum să-l scrie din Republica Dominicană, l-a lăsat pe rețelele de socializare înainte să plece și a rugat pe cineva să-l publice la momentul potrivit.

Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an. Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu.

Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau.

Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac.

Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalia. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele! ”, i-a transmis Cătălin Moroșanu frumoasei sale soții”, i-a transmis Cătălin Moroșanu frumoasei sale soții.

ADVERTISEMENT