Life

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre plecarea de la Chefi la Cuțite: ”Nu ne-au plătit salariile”. Reacția Antena 1

Cătălin Scărlătescu a răbufnit și a spus adevărul despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Fostul jurat al emisiunii lansează acuzații dure.
12.03.2024 | 13:12
Catalin Scarlatescu a spus adevarul despre plecarea de la Chefi la Cutite Nu neau platit salariile Reactia Antena 1
Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Fostul jurat al show-ului culinar lansează acuzații dure. Mai mult de atât, el susține că există cineva în interiorul trustului care vrea să facă rău.

Cătălin Scărlătescu a spus adevărul despre plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au plecat de la Antena 1. Au urmat o mulțime de discuții pe subiect, iar până acum, niciunul dintre bucătari nu a spus motivul real al plecării de la Chefi la Cuțite.

ADVERTISEMENT

Se pare că cei trei bucătari au dat în judecată Antena 1 pentru faptul că nu și-au primit banii pentru sezonul 12. Cătălin Scărlătescu a vorbit deschis despre plecarea de la Chefi la Cuțite și lucrurile sunt foarte simple, spune el.

S-ar părea că Antena 1 nu le-ar fi dat banii pe Sezonul 12 celor trei jurați. El a ținut să sublinieze faptul că nu își dorește să se întâmple nimic rău cu trustul, ci doar își vrea banii munciți.

ADVERTISEMENT

Acesta a vorbit și despre faptul că a fost dat în judecată pentru o sumă astronomică. Referitor la cele întâmplate, Cătălin Scărlătescu, fostul jurat de la Chefi la Cuțite spune că nu ar fi primul din trust care pleacă fără bani.

Cătălin Scărlătescu nu și-ar fi primit banii pentru sezonul 12 Chefi la Cuțite

Pe de altă parte, el speră ca lucrurile să se rezolve. De asemenea, acesta a ținut să precizeze și că pentru toate cele întâmple, vinovații vor ajunge să plătească. Între timp, el va continua să se ocupe de afacerile sale.

ADVERTISEMENT

„Stimabila Antena 1 nu ne-a dat banii pe Sezonul 12 pe care ei au încasat toți banii din lume. Nu ne-au plătit salariul de interesanți ce sunt. Nu vreau să i se întâmple nimic Antenei, vreau doar să îmi dea banii, munciți cu sudoarea frunții.

După ce m-au dat în judecată și mi-au cerut toate milioanele din lume… Și-au permis să nu ne dea banii. Eu îmi dau drumul la restaurant și îmi văd de treaba mea, de viața mea. După Antena 1, nu există moarte. Există viață în continuare, nu murim. Nu Antena ne-a făcut pe noi.

ADVERTISEMENT

Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era așa mare rating. Cred că nu sunt primul din Antena 1 care a plecat fără bani, dar vor plăti pentru că ei au încasat pentru sezonul 12 de la alții și mi-au oprit din bani. O să plătească pentru treaba asta.”, a spus Cătălin Scărlătescu, într-un interviu acordat pentru cancan.ro.

Reacția Antena Group

Ce spune Antena Group despre declarațiile lui Cătălin Scărlătescu referitoare la plecarea de la Chefi la Cuțite? Sursa citată a avut o reacție oficială care a ajuns la cancan.ro. Se pare că obligațiile contractuale față de bucătar au fost îndeplinite.

Totodată, grupul precizează că situația ar fi alta. Mai exact, Cătălin Scărlătescu a încălcat obligațiile contractuale. Astfel, la momentul actual, situația este analizată de instanțele de judecată.

„Antena Group şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale faţă de Cătălin Scărlătescu. Ca urmare a încălcării obligaţiilor contractuale de către acesta, s-au născut obligaţii de plată ale lui Cătălin Scărlătescu faţă de Antena Group, situaţie care este în analiza instanţelor de judecată. În privinţa celorlalte declaraţii ale acestuia, sunt afirmaţii făcute în necunostinţă de cauză.”, a fost reacția Antenei 1, pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT