Life

Cătălin Scărlătescu, prima reacție după ce a fost dat în judecată de Antena 1. Ce spune despre Mona Segall

Cătălin Scărlătescu reacționează după ce a fost trimis în judecată de postul Antena 1. Ce părere are despre Mona Segall.
02.12.2023 | 11:25
Catalin Scarlatescu prima reactie dupa ce a fost dat in judecata de Antena 1 Ce spune despre Mona Segall
Cătălin Scărlătescu reacționează după ce a fost trimis în judecată de postul Antena 1. Ce părere are despre Mona Segall. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a oferit prima reacție după ce a fost dat în judecată de Antena 1 pentru că și-a dat demisia de la Chefi la cuțite cu foarte puțină vreme înainte de începerea filmărilor. Ce spune despre Mona Segall.

Cătălin Scărlătescu reacționează după ce a fost trimis în judecată de postul Antena 1. Ce părere are despre Mona Segall

Cătălin Scărlătescu reacționează după ce a fost trimis în judecată de postul Antena 1 împreună cu cei doi colegi, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Ce părere are despre Mona Segall, producătoarea emisiunii culinare.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Chefi la cuțite susține că nu a fost înțeles de echipa show-ului și că oboseala și-a spus cuvântul în ultima perioadă. Îi pare rău că din toată această situație a avut de suferit cel mai mult vedeta în vârsta de 60 de ani.

„Din toată poezia asta nu-mi pare rău decât de Mona, atât! Nu pot decât toată viața mea s-o iubesc pe Mona! N-am să mă supăr niciodată pe ea, dar niciodată, orice s-ar întâmpla. Pentru mine va fi icoană!

ADVERTISEMENT

Îmi pare atât de rău, dar, sincer, pentru că niște oameni nu au știut să gestioneze această relație. Niște oameni au fost răutăcioși. N-au știut să gestioneze niște momente. Adică, pur și simplu nu ne-au ascultat pe noi trei: bă, vrem și noi ceva!

Nu, nu au vrut să ne asculte. Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, dar noi, nu! N-am ce să fac”, a declarat Cătălin Scărlătescu într-un interviu pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Mona Segall, creatoarea de spectacol de la Antena 1

Mona Segall este creatoarea de spectacol de la Antena 1, fiind producătoarea a unor emisiuni care aduc audiență postului. Vedeta este cea din spatele Chefi la cuțite, dar și America Express. Lucrează în domeniu de la 19 ani.

A început să muncească după ce tatăl său a dus-o cu autobuzul la Buftea în biroul directorului. A început să facă montaj la filmul Dumbrava Minunată. Părinții săi, Paula și Doru Segall, au fost regizori și scenariști de documentare.

ADVERTISEMENT

În anii ’80 cei doi reușeau să surprindă prin camera de filmat lumea acelor vremuri. Tot în acea perioadă Mona Segall obișnuia să meargă cu familia sa la filmări și se gândea să fie operator sau chiar asistent de cameră.

ADVERTISEMENT