Life

Cătălin Scărlătescu, certat de fani. Cum a apărut cheful pe plaja din Vama Veche: ”Bine că nu ai dărâmat-o”

Cătălin Scărlătescu a fost luat la ceartă de către fani. Cum a apărut juratul de la Chefi la Cuțite, pe plaja din Vama Veche:
26.06.2023 | 19:46
Catalin Scarlatescu certat de fani Cum a aparut cheful pe plaja din Vama Veche Bine ca nu ai daramato
De ce a fost Cătălin Scărlătescu certat de fani. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, certat aspru de fani, pe rețelele de socializare. Maestrul bucătar de la Chefi la Cuțite a stârnit un val de critici din cauza unei fotografii de pe plaja din Vama Veche, pe care mulți o consideră nepotrivită. Cum răspunde juratul persoanelor care încearcă să-l pună la zid.

Cum și de ce a fost certat Cătălin Scărlătescu de către fani. Cum s-a pozat în Vama Veche

”Bine că nu ai dărâmat-o”/”Foarte urât. S-a umplut Vama de cocalari” sau ”ERROR ! Prea multă valoare”, sunt o parte dintre reacțiile la postarea lui Cătălin Scărlătescu, în care el pare foarte destins și nonșalant, deopotrivă.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a fost luat la ceartă de către admiratori după ce s-a lăsat fotografiat, acum două săptămâni, lângă celebra poartă din Vama Veche, alături de o mașină foarte scumpă. ”Așa a arătat weekendul meu prelungit”, a notat cheful în dreptul imaginii.

”A fost greu până acolo. Bă, bine ca nu ai dărâmat-o. Puteai să te pozezi doar tu, dar na, opulența….”, i-au mai făcut observație unii fani, în timp ce alții au ținut să-i transmită un mesaj de bine: ”Vă urmaresc din Spania. Să aveți o călăatorie placută”, a mai scris un admirator.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu nu a reacționat în urma comentariilor negative. Dincolo de acestea, rămâne în continuare unul dintre cei mai renumiți și apreciați bucătari din țară. Faima și-a câștigat-o în urma formatelor ”Masterchef”, de pe Protv și ”Chefi la Cuțite”, emisiune care se difuzează pe Antena 1.

Cătălin Scărlătescu are propriul restaurant

Când nu este în lumina reflectoarelor sau pe rețelele de socializare, Cătălin Scărlătescu se află la restaurantele sale, unde trec pragul, zilnic, sute de clienți. Acestea se găsesc în Capitală, iar preparatele sunt unele aparte, îmbinate cu cele adesea consumate de români.

ADVERTISEMENT

O porție de cartofi prăjiți, de exemplu, valorează la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu 46 de lei, iar dacă vei dori să mai adaugi ceva pe lângă, treci de 100 de lei. Când vine vorba despre meniuri sofisticate, în restaurantul chefului poți găsi Turnedo Rossini, compus din foie gras, beef fillet, truffle și jus de veau”, care costă 184 de RON. O altă variantă mai costisitoare poate fi un ”Black Entrecote Xmichurri, aioli 190g”, care are prețul de 194 lei.

Cătălin Scărlătescu face bani frumoși din meseria sa. În podcastul lui Speak, bucătarul profesionist a mărturisit că s-a bucurat în cele mai frumoase moduri, până acum, de situația sa financiară. A reușit să călătorească în destinații de vis, a mâncat bine sau a gustat din băuturi aparte.

ADVERTISEMENT

”Văzusem 50 de state și mâncasem în 50 de mari orașe și poate chiar mai mult, eu toți banii din viața mea i-am dat pe cărți de bucătărie, pe mâncare și pe a înțelege tradițiile”, a precizat cheful în podcastul ”La Fileu”.

ADVERTISEMENT