Life

Cătălin Scărlătescu, avertisment pentru părinți despre un desert iubit de milioane de români: „Nu-l mai dați copiilor”

Cătălin Scărlătescu a transmis un mesaj important pentru părinți. Cu ce desert nu este deloc de acord cheful de la Antena 1.
13.06.2023 | 17:36
Catalin Scarlatescu avertisment pentru parinti despre un desert iubit de milioane de romani Nul mai dati copiilor
Cătălin Scărlătescu i-a avertizat pe părinți. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, unul dintre cei mai apreciați și renumiți bucătari de la noi din țară, a transmis un avertisment pentru părinți. Bucătarul este împotriva unui desert pe care mulți români îl iubesc și îl consumă des.

Cătălin Scărlătescu, mesaj pentru părinți: „Nu dați clătite copiilor”

Mulți români aleg să se răsfețe cu o porție de clătite pufoase, mai ales că se prepară destul de rapid, însă Cătălin Scărtlătescu este complet împotriva acestora. Deși unii consideră că sunt bune pentru copii, având în vedere că sunt gătite în casă, cheful afirmă contrariul.

ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni Cătălin Scărlătescu i-a avertizat pe români să nu le dea clătite celor mici. „Nu le mai dați clătite copiilor! E un aluat care nu e copt, nu e fiert, nu e prăjit, nu e de niciun fel. Dacă-l strângi în mână zici că e săpun.

Îl mănânci și îți trebuie cel puțin 5 zile pentru a-l digera. De ce ai avea nevoie de o foaie de clătită pentru a mânca o dulceață bună?”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu la Antena 1, conform dcnews.ro. 

ADVERTISEMENT

Cheful a eliminat din dieta sa un  aliment banal

De altfel, Cătălin Scărlătescu a eliminat el însuși din dieta sa un alt aliment care nu lipsește de pe mesele românilor. Juratul de la Antena 1a avut mult timp probleme cu kilogramele în plus și chiar ajunsese să primească porecla „Marele Alb”.

Ulterior, a luat atitudine și a reușit să slăbească destul de mult, însă tentațiile sunt la orice pas, mai ales pe timpul filmărilor Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu a mărturisit că încearcă să păstreze un echilibru când vine vorba de alimentație, dar este mult mai atent.

ADVERTISEMENT

Astfel că, fostul concurent de la America Express a renunțat să mai mănânce pâine și a reușit să dea jos 50 de kilograme. „Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferăm un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim.

Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi. (…) Pe vremuri, lumea îmi zicea Marele Alb.

ADVERTISEMENT

Cum de ce? Păi eram gras ca un porc. De acolo vine Marele Alb. Nu știi ce e Marele Alb? Aveam 148 de kilograme și eram foarte gras”,”, a declarat Cătălin Scărlătescu, citat de sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT