Life

Cătălin Scărlătescu e în culmea fericirii. Veste uriașă după plecarea de la Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu este în culmea fericirii. După plecarea de la Chefi la Cuțite, fostul jurat a anunțat o veste uriașă.
30.10.2023 | 17:15
Catalin Scarlatescu e in culmea fericirii Veste uriasa dupa plecarea de la Chefi la Cutite
Ce face Cătălin Scărlătescu după plecarea de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

După ce a plecat de la Chefi la Cuțite, Cătălin Scărlătescu este în culmea fericirii. Bucătarul va lansa, în curând, un nou proiect, spre bucuria urmăritorilor.

Cătălin Scărlătescu, în culmea fericirii după plecarea de la Chefi la Cuțite. Fostul jurat are un nou proiect

Recent, Antena 1 a anunțat că chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu nu vor mai fi jurați la Chefi la Cuțite. Cei trei nu s-au mai prezentat la filmările pentru sezonul 13, care urmau să înceapă în curând.

ADVERTISEMENT

După ce au plecat de la emisiunea culinară de la Antena 1, cei trei bucătari s-au concentrat mai mult pe viața de familie. Totodată, sunt implicați și în alte proiecte profesionale.

Cătălin Scărlătescu și-a deschis o nouă afacere, care se numește “Grătar de Călător”. Este vorba despre o carte de bucate digitală, care va apărea în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

Până în prezent, mai mult de 2.4000 de persoane s-au înscris pe lista de așteptare pentru a avea acces la cartea de bucate a fostului concurent de la America Express.

Celor care s-au înscris li se va atribui o poziție în clasament. Mai mult, cei care recomandă înscrierea și altor persoane vor putea urca cu câte două poziții pe listă.

ADVERTISEMENT

“Gata să-ncepem săptămâna cu un BOOM? E oficial – am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2.400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare!”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, Cătălin Scărlătescu a postat și câteva imagini ale cărții sale de bucate. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a primit mai multe mesaje de susținere din partea celor care îl urmăresc pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu este mândru de proiectul său, care va fi în ediție limitată. Cei care vor dori să-i urmeze rețetele vor avea acces la ele mult mai ușor. Cei interesați pot prepara feluri de mâncare din mai multe țări.

“Ieri am avut bucuria de a filma ‘Grătar de Călător’, prima noastră carte de bucate. Pe asta nu se pune praful pentru că e online și e plină de rețete speciale, filmate și inspirate din călătoriile mele.

Alături l-am avut pe prietenul meu, Gache, care face niște băuturi asortate, de te dai cu capul de masă. Va fi ediție limitată”, a mai anunțat bucătarul pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT