Life

Care e motivul real al plecării celor trei chefi din Antena 1! Li s-a promis marea cu sarea la Chefi la Cuțite, dar au luat țeapă

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au plecat de la Antena 1.
26.10.2023 | 20:55
Care e motivul real al plecarii celor trei chefi din Antena 1 Li sa promis marea cu sarea la Chefi la Cutite dar au luat teapa
De ce au plecat Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

A ieșit la iveală motivul pentru care cei trei jurați au plecat de la Chefi la Cuțite. În comunicatul oficial s-a spus că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au refuzat să se prezinte la filmări pe motiv că sunt obosiți, dar realitatea ar fi cu totul alta.

De ce au plecat, de fapt, bucătarii de la Chefi la Cuțite

În urmă cu aproximativ două săptămâni, vestea că jurații de la Chefi la Cuțite au plecat de la Antena 1 a căzut ca un trăsnet peste telespectatorii postului tv. Pe conturile de socializare ale emisiunii, aceștia și-au exprimat nemulțmumirea și i-au rugat pe producători să ajungă la o înțelegere.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, se pare că sezonul 12 a fost ultimul cu Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu. Contractul, însă, nu s-a încheiat, astfel că cei trei nu pot face declarați.

Dar, conform cancan.ro, motivul real pentru care ei au refuzat să mai facă parte din proiect nu este nici pe departe oboseala acumulată, așa cum s-a spus în comunicatul oficial, ci banii.

ADVERTISEMENT

Surse din apropierea fostelor vedete de la Chefi la Cuțite au dezvăluit că acestea au cerut o mărire de salariu încă dinaintea sezonului trecut. Aceasta a fost acceptată, dar nu s-a aplicat, ceea ce i-a făcut pe bucătari să ia atitudine.

„Au pus piciorul în prag”

Totodată, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu ar fi refuzat și propunerea venită din Pro TV, postul care i-a consacrat, înainte de a pleca de la Chefi la Cuțite. „Oferta de la PRO TV a existat, dar ei au refuzat-o de dragul Monei. Ei au vorbit încă de anul trecut de o mărire a onorariului și s-a stabilit că ea se va aplica din primul sezon al acestui an.

ADVERTISEMENT

Primul sezon a venit, iar înainte de filmări, chefii au început să pună întrebări și să ceară mărirea contractului și în acte. Discuțiile s-au regiversat. Au început și filmările. S-au și încheiat, degeaba. Nimic clar. În vară, chefii au început din nou să pună întrebări”, a declarat o sursă pentru CanCan despre plecarea bucătarilor de la Chefi la Cuțite.

Cu toate acestea, chefii nu și-au pierdut încrederea. „Însă nu s-au impacientat. Pentru că ei stabiliseră ceva cu Mona Segall. Iar ea nu își încălcase niciodată cuvântul în toți anii. La sfârșitul lunii august ei au pus piciorul în prag. Și au spus că nu vor intra să filmeze al doilea sezon din an. Au urmat discuții peste discuții, noi promisiuni, fără nimic palpabil.

ADVERTISEMENT

Atunci, Sorin, Florin și Cătălin au decis că nu vor mai intra deloc în platou și sunt de acord cu rezilierea contractului, dacă nu li se respectă drepturile și nu li să dă ceea ce li s-a promis. Lor le este strict interzis să facă declarații până în luna ianuarie a anului viitor. Dar mai apoi vor ieși public și vor spune tot adevărul”, a spus aceași sursă.

Conform aceleiași publicații, cei trei jurați de la Chefi la Cuțite nu aveau deloc un salariu mic. Mai exact, fiecare primea 5000 de euro pentru o zi de filmare. Astfel că, după un sezon de 30 de zile, își rotunjeau venitiurile cu câte 150.000 de euro.

ADVERTISEMENT