Life

Cătălin Scărlătescu și-a făcut de cap cu Doina Teodoru, în Franța! Iubita bucătarului a rămas interzisă

Cătălin Scărlătescu și-a făcut de cap în vacanța din Franța, unde s-a dus cu Doina Teodoru. Bucătarul a uimit-o pe actriță!
03.02.2024 | 16:28
Catalin Scarlatescu sia facut de cap cu Doina Teodoru in Franta Iubita bucatarului a ramas interzisa
Cătălin Scărlătescu și-a făcut de cap la un restaurant din Franța. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu nu poate sta departe de marea sa pasiune nici când e în vacanță cu iubita, Doina Teodoru. Actrița l-a dat în gât pe fostul jurat de la Chefi la cuțite în legătură cu ce a făcut în călătoria lor.

Cătălin Scărlătescu și-a făcut talentul, pe nepusă masă, la un restaurant din Franța. Doina Teodoru a rămas interzisă

Încă de acasă, Cătălin Scărlătescu i-a promis Doinei că în această excursie nu se va mai atinge de vreo cratiță,. Lucru pe care se pare că obișnuiește să-l facă de multe ori. Doar că, la scurt timp după ce au trecut pragul unui restaurant de fițe din Franța, Cătălin Scărlătescu a dat buzna în bucătărie. Le-a arătat chefilor respectivi ce înseamnă cu adevărat arta culinară!

ADVERTISEMENT

„Hai în Franța, a zis. Promit că nu mai dau buzna în nicio bucătărie, a zis”, a scris Doina Teodoru pe Instastory. Cătălin Scărlătescu nu s-a ținut de cuvânt. A gătit, în cele din urmă, la acel restaurant, așa cum relatează artista în continuare.

„După o experiență de neuitat, a ajuns la concluzia că mai bine gătește el. Hai, că nu murim de foame nici aici”, a completat Doina Teodoru.

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu se bucură din plin de timpul liber de care dispune acum, având în vedere că nu mai face parte din proiectul Chefi la cuțite. Bucătarul s-a reorientat bine profesional și încă destul de bine. Și-a lansat prima carte video de bucătărit de la noi, una în care rețetele sunt filmate și explicate pe înțelesul tuturor.

Bucătarul și-a lansat o carte online

„Grătar de călător” i-a adus destul de mult succes, cartea fiind extrem de cerută încă în primele minute după lansarea cu fast care a avut loc anul trecut. Plecarea de la Antena 1 s-ar putea, însă, să îl coste destul de scump pe iubitul Doinei Teodoru. Nici ceilalți doi colegi n-ar scăpa tocmai ieftin.

ADVERTISEMENT

Cei trei chefi au fost dați în judecată de postul de televiziune pentru că i-au lăsat cu ochii în soare pe producătorii Chefi la cuțite. Nu s-au mai prezentat la filmările care trebuiau să înceapă în luna octombrie 2023.