Life

Ce a făcut Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital. Cum arată fostul jurat de la Chefi la Cuțite după incident

Cătălin Scărlătescu a ieșit din spital, însă interesant este ce a făcut în weekend. Cum arată fostul jurat de la Chefi la Cuțite după incident?
21.01.2024 | 12:24
Ce a facut Catalin Scarlatescu dupa ce a iesit din spital Cum arata fostul jurat de la Chefi la Cutite dupa incident
Ce a făcut Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au făcut o super echipă la Chefi la Cuțite. Au stat la masa juraților ani buni, până când au decis să părăsească faimosul show culinar.

Ce a făcut Cătălin Scărlătescu după ce a ieșit din spital

Plecarea celor trei bucătari de la Chefi la Cuțite a fost intens discutată în ultimele luni de zile. Chiar și așa, nimeni nu a reușit să afle adevăratul motiv al celor întâmplate între ei și Antena 1.

ADVERTISEMENT

Iar între timp, emisiunea Chefi la Cuțite are alți jurați. De cealaltă parte, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au văzut mai departe de activitățile lor culinare și nu numai.

Fanii au rămas șocați însă în momentul în care Cătălin Scărlătescu a ajuns la spital. Acesta a publicat o imagine zilele trecute în care era bandajat la ochi și avea o perfuzie la mână, fiind chiar pe patul de spital.

ADVERTISEMENT

Acesta nu a dat detalii despre cele întâmplate, însă a ținut să facă o glumă în dreptul imaginii postate.„Am avut oaspeți…Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Să vedeți cum arată ei”, scria el amuzat, pe Instagram.

Nu este clar însă ce s-a întâmplat cu faimosul bucătar. FANATIK l-a contactat pe Cătălin Scărlătescu pentru a afla ce a pățit, însă bucătarul nu a putut vorbi. Telefonul său era însă în grija unui apropiat.

ADVERTISEMENT

Acesta a spus că nu poate da detalii, însă a subliniat faptul că fostul jurat de la Chefi la Cuțite va fi bine„Din păcate, nu pot să vă dau niciun detaliu. O să fie ok. E viu. Este viu! Se mai întâmplă și belele, na!”, ne-a spus unul din apropiații lui Cătălin Scărlătescu.

Cum arată fostul jurat de la Chefi la Cuțite după incident

Iată că au trecut câteva zile de la nefericitul incident, iar acum, Cătălin Scărlătescu se pare că nu pierde timpul. Fostul jurat de la Chefi la Cuțite a ieșit în oraș, drept urmare, a fost surprins într-o fotografie alături de mai mulți prieteni.

ADVERTISEMENT

Printre acești se numără iubita sa, Doina Teodoru, Florin Dumitrescu, dar și Nea Mărin. În imagine observăm că ochiul său este însă afectat de respectivul incident. Pe de altă parte, se pare că bucătarul se simte mai bine.

Cum arată fostul jurat de la Chefi la Cuțite după incident. Sursă foto: Instagram
Cum arată fostul jurat de la Chefi la Cuțite după incident. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT