Life

Cătălin Scărlătescu, lovitură serioasă pentru Antena 1! Va concura cu Chefi la Cuțite

Cătălin Scărlătescu pregătește o lovitură uriașă după plecarea de la Chefi la cuțite. Bucătarul e implicat într-un proiect cu A. I.
09.11.2023 | 17:30
Catalin Scarlatescu lovitura serioasa pentru Antena 1 Va concura cu Chefi la Cutite
Dezvăluiri despre noul proiect al lui Cătălin Scărlătescu după plecarea de la Chefi la cuțite. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu ține pasul cu vremurile și se reinventează după plecarea de la Chefi la cuțite! FANATIK a aflat totul despre noul său proiect, pentru care filmează de zor!

Cătălin Scărlătescu, rețete-video cu ajutorul inteligenței artificiale după plecarea de la Chefi la cuțite

Bucătarul care a cucerit publicul prin show-ul de la Antena 1 își lansează propria carte de bucate, una în format digital. Nu singur, ci ajutat de inteligența artificială! Conceptul este unul unic pe piața de la noi. Despre proiectul lui Cătălin Scărlătescu a vorbit mâna sa dreaptă, afaceristul Mihai Găvan.

ADVERTISEMENT

Pentru cartea de rețete culinare a lui Cătălin Scărlătescu s-au înscris deja peste 4.000 de persoane pe lista de așteptare. Creierul produsului digital a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre proiectul pentru care Scărlătescu și-a găsit timp după ce s-a despărțit de echipa de la Chefi la cuțite.

„Cartea aceasta digitală e creată de Food Fix.tech. E o platformă care dă șansa fiecărui creator de tip food-knowledge, adică chef sau influencer sau cum vrei tu să-i spui să publice o carte digitală cu un efort foarte mic. Astăzi, ca să poți să publici o astfel de carte, trebuie să scrii 100 de rețete, să te duci la un publisher și publisher-ul să o distribuie în rețeaua lui, având undeva între 70 și 80% din venit.

ADVERTISEMENT

Ce facem noi este că avem patru modele de A. I. care vin și augmentează video-urile. Prin video, noi înțelegem tot ce înseamnă rețetă. O transformăm într-o rețetă ușor utilizabilă și pași de gătit. Aceste rețete le augmentăm folosind inteligența artificială și așa se naște cartea digitală.

Cartea asta este, spre deosebire de o carte fizică, cu content video. Interacționează cu utilizatorul final. E prima carte la nivel global care poate să aibă update-uri în timp real”, a declarat partenerul de afacere al lui Cătălin Scărlătescu, fost jurat la Chefi la cuțite, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

„Grătar de călător” se lansează după 24 noiembrie

În cartea digitală a lui Cătălin Scărlătescu, care va apărea în curând pe piața online, se vor putea adăuga rețetele create de bucătar în timp real. De asemenea, cook-book-ul va fi plin de sfaturi și tipsuri pentru cei care vor să gătească la fel ca maestrul culinar.

„Cartea Grătar de călător pleacă, de fapt, de la videoclipuri. Ai suport video, practic, pe rețetă. Ce face Cătălin Scărlătescu azi e prima carte digitală care are content interactiv și utilitate reală. Pot să îți spun că astăzi avem înscriși pe lista de așteptare 4.130 de oameni. Sunt deja mii de oameni care vor să cumpere această carte.

ADVERTISEMENT

Primul release va fi pe 24 noiembrie, cu o primă rețetă și o formă de video din carte. După 24 noiembrie va fi disponibilă. Va fi accesibilă în primul rând pentru cei care s-au înscris din prima pe listă”, a povestit Mihai Găvan, CEO al FoodFix, pentru FANATIK.

Se pare că fostul jurat de la Antena 1 a ales un drum destul de clar, care îi ocupă suficient timp acum, după plecarea de la Chefi la cuțite, de unde postul de televiziune a zis că a ieșit din cauza oboselii.

Rămâne de aflat ce soartă vor avea și ceilalți doi jurați, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în urma despărțirii de concursul culinar și care va fi următoarea mutare pe care o va face Antena 1. Printre variantele vehiculate despre viitorul celor trei chefi se numără și plecarea la PRO TV… Post care i-a făcut, practic, cunoscuți.

ADVERTISEMENT