Life

După ce a plecat de la Chefi la Cuțite, Scărlătescu fuge din România! Ce decizie a luat și cum îl înțeapă pe Florin Dumitrescu

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce planuri are de sărbători, împreună cu Doina Teodoru. A aruncat o săgeată către Florin Dumitrescu!
14.12.2023 | 14:00
Dupa ce a plecat de la Chefi la Cutite Scarlatescu fuge din Romania Ce decizie a luat si cum il inteapa pe Florin Dumitrescu
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru pleacă din România de sărbători. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a dezvăluit ce face de sărbători cu Doina Teodoru! Fostul jurat de la Chefi la cuțite, care și-a lansat pe 13 decembrie 2023 cartea virtuală „Grătar de călător” a mărturisit, în exclusivitate pentru FANATIK, că de Crăciun și Revelion va fi la mii de kilometri depărtare de România.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, sărbători în Singapore

Bucătarul a avut mult de treabă după plecarea de la Antena 1 la proiectul său online. A filmat zeci de rețete pe care cumpărătorii cărții sale virtuale le pot descoperi cu tot cu trucurile specifice fiecărui preparat astfel încât să iasă, mai nimerit spus ca niciodată, ca la carte!

ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu a spus despre evenimentul lansării cărții sale că a reușit să îl impresioneze pe ceva mai mofturosul Florin Dumitrescu, care îi tot tachina pe el și pe Sorin Bontea. Partenerul actriței Doina Teodoru ne-a zis că i-a luat fața lui Dumitrescu. Florin se tot lega de el că e bătrân, în sensul de învechit.

Acum, cu satisfacție, Cătălin Scărlătescu poate spune că i-a dat clasă lui Florin și spune, pentru FANATIK, că un ”bătrân” i-a luat-o înainte. Cât despre sărbătorile de iarnă, Cătălin ne-a spus că anul ăsta nu vor fi cu sarmale, cozonaci sau alte preparate după care sunt înnebuniți românii.

ADVERTISEMENT

„O să stăm acolo până de Anul Nou”

Se va delecta cu delicatesuri foarte departe de țară. Și-a luat bilete de avion pentru una din cele mai luxuriante destinații de pe planetă, unde va sta până de Anul Nou. Doina și Cătălin vor porni călătoria lor în Singapore. Vor vizita și alte locuri învecinate, căci au de gând să exploreze cât pot de mult, să aibă un final de an binemeritat după 12 luni de muncă neîntreruptă.

De altfel, și Doina ia o pauză de la proiectele sale, vedeta filmând de zor pentru producția „Camera 609” difuzată de Antena 1.

ADVERTISEMENT

„De Crăciun o să plec în vacanță. Mă duc să mă odihnesc. Asta le-am promis colegilor mei că mă duc să mă odihnesc. O să plec cu Doina, normal. Măi, ne-am luat bilete de Singapore… Mai departe, vedem acolo căci sunt multe destinații în jur. O să stăm acolo până de Anul Nou”, a declarat Cătălin Scărlătescu, pentru FANATIK.

Cât despre cartea sa, bucătarul ne-a spus că lansarea a fost una de succes și că în primele două ore s-a vândut ca pâinea caldă. Prețul cărții pornește, conform link-ului pe care ex-juratul de la Chefi l-a postat pe pagina sa de Instagram, de la 49 de lei.

ADVERTISEMENT

Scărlătescu, înțepătură pentru Florin Dumitrescu după lansarea cărții sale: „Ne face bătrâni”

„La lansare a fost foarte multă lume, a fost ceva inedit, spectaculos. Am reușit să-l surprind pe Dumitrescu. Dumitrescu ne face pe mine și pe Bontea bătrâni. Ce să-i zic? Bătrânii i-au luat-o înainte.

Uite că un bătrân a făcut carte virtuală (n. red.: râde copios). Avem noi o caterincă între noi. Aseară s-a vândut cartea bine de tot. În primele două ore s-a dat nesperat”, ne-a mai spus Cătălin Scărlătescu.

Fostului jurat de la Chefi la cuțite se pare că îi merge destul de bine după ce s-a despărțit de echipa de la Antena 1. Dincolo de carte, Scărlătescu se ocupă și de propriul său restaurant, X Chef, din Capitală.

 

ADVERTISEMENT