Life

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, momente grele. Prin ce situație neplăcută trece Doina Teodoru

Partenera lui Cătălin Scărlătescu, clipe dureroase. Cu ce se confruntă Doina Teodoru, actrița din Lasă-mă, îmi place! Camera 609.
02.12.2023 | 12:34
Iubita lui Catalin Scarlatescu momente grele Prin ce situatie neplacuta trece Doina Teodoru
Partenera lui Cătălin Scărlătescu, clipe dureroase. Cu ce se confruntă Doina Teodoru, actrița din Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Iubita lui Cătălin Scărlătescu, momente grele. Prin ce situație neplăcută trece Doina Teodoru. Fosta concurentă de la America Express a făcut dezvăluirea momentului despre starea de sănătate și proiectele sale.

Partenera lui Cătălin Scărlătescu, clipe dureroase. Cu ce se confruntă Doina Teodoru, actrița din Lasă-mă, îmi place! Camera 609

Partenera lui Cătălin Scărlătescu trece prin clipe dureroase. Cu ce se confruntă Doina Teodoru, actrița din serialul Lasă-mă, îmi place! Camera 609. Vedeta de la Antena 1 are un program foarte încărcat și nu mai are timp de absolut nimic.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă de la America Express este la un pas de burnout, care este o stare de epuizare emoțională, fizică și mentală. De cele mai multe ori apare pe fondul unor probleme de la locul de muncă sau pe fond de stres.

În această situație este și fosta concurentă de la iUmor, care a ajuns să nu se mai odihnească bine. Cunoscuta actriță are filmări la televiziune și joacă în mai multe piese de teatru și asta face să nu mai aibă deloc timp liber.

ADVERTISEMENT

„Când ajung acasă de la serial abia reușesc să mă scot din haine, să fac un duș și să mă culc. De aici și burnout. E o perioadă în care nu ai timp să te recuperezi, din care îți cam dai somnul peste cap și trebuie să dai randament în fiecare zi.

Eu simt o greutate în spate, e ca un sac pe care nu mai pot să-l car, mă doare foarte tare spatele. Sunt atât de obosită încât nu mai pot să adorm, deși am puține ore de somn”, a mărturisit Doina Teodoru în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Ce face Doina Teodoru pentru a se odihni

„Am început să iau niște pastiluțe din plante pentru somn, ă ajută. Chiar dacă dorm puține ore, mă odihnesc ca lumea!”, a mai adăugat iubita lui Cătălin Scărlătescu, în același show de televiziune.

Doina Teodoru susține că în momentul de față nu este în depresie din cauza burnout-ului. Consideră că teatrul o ajută să se mențină pe linia de plutire, dar și bucuria pe care o primește de la publicul din sala de spectacol.

ADVERTISEMENT

Mai mult, fosta concurentă de la America Express crede că acest schimb de energie îi este benefic și este fericită că vede rezultatele muncii sale. Din păcate, nu are timp să urmărească serialul în care apare la Antena 1.

ADVERTISEMENT