Life

Catalog Pepco, oferte de primăvară cu reduceri uriașe. Doamnele și domnișoarele vor fi încântate de aceste prețuri la rochii

Ai văzut cel mai recent Catalog Pepco? În magazinele din întreaga țară sunt oferte de primăvară cu reduceri uriașe care nu merită ratate.
13.05.2023 | 14:30
Catalog Pepco oferte de primavara cu reduceri uriase Doamnele si domnisoarele vor fi incantate de aceste preturi la rochii
Catalog Pepco, oferte de primăvară cu reduceri uriașe. Sursă foto: Pepco / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dacă vei arunca un ochi pe cel mai recent Catalog Pepco găsești unele dintre cele mai interesante oferte. Hainele pentru doamne și domnișoare sunt la reducere și vorbim de prețuri excelente aici, dar și de numeroase produse.

Catalog Pepco cu oferte de primăvară

Conform ofertelor puse la bătaie în magazinele Pepco până pe 17 mai 2023, prețul pentru o rochie de bumbac pornește de la 32 de lei. Astfel, doamnele și domnișoarele au de unde alege. De asemenea, din ofertă mai face parte și rochia 100% viscoză, cu decolteu generos, care costă doar 55 de lei.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent Catalog Pepco găsim și o altă rochie cu umerii goi, 100% viscoză care costă 65 de lei. Mărimile disponibile pentru cele trei produse sunt 36-44. Deci cu siguranță cele interesate pot să achiziționeze produsul mult dorit.

Iar ofertele nu se opresc doar aici. Tot până pe 17 mai, în magazinele Pepco se mai găsesc și alte rochii interesante și colorate. O rochie din bumbac cu mâneci scurte costă tot 32 de lei, în timp ce o altă rochie cu decolteu 43 de lei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în mult așteptatul Catalog Pepco găsim și o fustă de damă cu mărimi S-XXL care costă 38 de lei. Iar pentru că la o fustă merge și un tricou pe măsură, în magazinele din întreaga țară poți să găsești un astfel de produs la doar 27 de lei, cu mărimi S-XXL.

Ofertele Pepco valabile până pe 17 mai

Și pantalonii scurți, de care sigur ai nevoie în această vară costă doar 32 de lei și sunt disponibili în aceleași mărimi. Totodată, în catalog mai găsim și un top de damă, în diferite culori, care poate fi achiziționat pentru doar 18 lei.

ADVERTISEMENT

Iar pentru că serile de vară pot fi uneori destul de reci, avem nevoie și de niște pantaloni. La Pepco găsim niște pantaloni 100% viscoză pentru doar 43 de lei. Aceștia sunt disponibili cu mărimile 36-44.

În cel mai recent catalog Pepco valabil până pe 17 mai găsim și o cămașă de noapte din bumbac. Doamnele și domnișoarele o pot achiziționa pentru doar 27 de lei. Aceasta este disponibilă în numeroase culori, dar și mărimi.

ADVERTISEMENT

Cele care vor însă o pijama au de asemenea de unde alege. La Pepco există două modele interesante, destul de atrăgătoare. Ambele sunt formate din două piese, pantalon scurt și maieu, și costă între 27 și 38 de lei. Vorbim deci despre niște prețuri cât se poate de accesibile, pentru orice tip de buzunar.

ADVERTISEMENT