Life

Catalog Pepco, oferte irezistibile la raft în acest weekend. Produsele de primăvară pe care le așteptau toți românii au reduceri uriașe

Catalog Pepco pentru acest weekend. Oferte irezistibile la raft în acest weekend. Ce produse de primăvară vor fi în magazine.
23.04.2023 | 12:00
Catalog Pepco oferte irezistibile la raft in acest weekend Produsele de primavara pe care le asteptau toti romanii au reduceri uriase
Catalog Pepco pentru weekend. Oferte la multe produse. foto Colaj Faantik / Pepco
ADVERTISEMENT

Catalog Pepco pentru weekend. Ce oferte vor fi disponibile la raft în aceste zile. Sunt unele produse de primăvară pe care poate le așteaptai de mult și acum au reducere!

Catalog Pepco pentru weekend. Oferte la multe produse

Primul lucru pe care poți să îl cumperi în acest weekend este un set de pahare pentru doar 21 de lei. Acestea sunt disponibile pe albastru și roz și au o capacitate de 350 ml.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot în acest weekend poți să mai cumperi de la Pepco și un set de două perne pentru scaun cu panglici. Acestea sunt doar 21 de lei.

Catalogul Pepco mai arată că poți să cumperi un borcan cu robinet pentru băuturile răcoritoare de vară. Acesta are o capacitate de patru litri și costă doar 21 de lei.

ADVERTISEMENT

Sunt disponibile și multe seturi de pahare colorate la Pepco în acest weekend, conform catalogului online. Tot în oferta de la Pepco mai există și o strecurătoare din silicon la 21 de lei, cu ajutorul căreia pot spăla fructele, dar și un clește din metal pentru 6,50.

Ce oferte mai sunt în catalogul Pepco

Alte oferte de la Pepco sunt pentru cei care vor să iasă la iarbă verde și să seteze un picnic. O pătură de picnic cu imprimeu costă 50 de lei și o geantă cu compartiment termic costă 32 de lei.

ADVERTISEMENT

Tot la Pepco în catalogul online, dar și la raft din acest weekend poți să găsești un covor cu model de frunze la 32 de lei. Acesta este disponibil în două variante.

De asemenea, va fi refăcut stocul și pentru secțiunea Cardio Bunny de la Pepco și pasionatele de sală vor avea multe compleuri noi pe care le pot cumpăra în culori de vară.

ADVERTISEMENT

Haine noi voi fi și pentru cei mici, conform ofertei valabile în magazinele Pepco din acest weekend și până pe 3 mai. O rochiță de bumbac pentru fetițe costă doar 16 lei și un tricou doar 8,50 lei. Un set de perechi de pantaloni scurți de bumbac pentru băieței costă 21 RON.

Așadar, catalog Pepco avem, cumpărături să fie. Și da, discutăm despre catalog Pepco nou. Nu uitați, există și posibilitatea unor achiziții Pepco online pentru cei care nu pot ajunge la magazine Pepco sau pentru cei care locuiesc în orașe în care retailerul nu a deschis încă o unitate.

Broșura Pepco, revista Pepco, ambele sunt disponibile în întreaga țară cu ajutorul internetului. Oferta retailerului, produsele Pepco sunt îndelung lăudate de cumpărători, mulți găsind aici prețuri reduse, discounturi, oferte speciale pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse...
Escrocii sunt din ce în ce mai inventivi. Care sunt noile metode puse la cale pentru a păcăli persoane naive
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în...
Cu cât se închiriază un garaj transformat în garsonieră, în UK. Are canapeaua faţă în faţă cu chiuveta din bucătărie şi patul în pod
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut...
Cristi Tănase a depus actele de divorţ, după ce Adina Maria a obţinut ordin de protecţie! Motivul din spatele scandalului uriaş
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la șapte luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a...
EXCLUSIV Simona Halep și-a vândut hotelul din Constanța. Suma obținută și cine a cumpărat proprietatea
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni...
Pleacă de la PRO TV după 30 de ani! A făcut-o când nimeni nu se aștepta
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică:...
Lavinia Pîrva, după anunţul divorţului la 7 ani de căsnicie cu Ştefan Bănică: Nimeni nu deţine pe nimeni!
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată...
Imagini cu casa lui Mihai Neșu. A construit-o în 3 ani și arată spectaculos. „Nu e ușor să fii mereu pe șantier”
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie