Life

Catalog Pepco, oferte irezistibile la raft în acest weekend. Produsele de primăvară pe care le așteptau toți românii au reduceri uriașe

Catalog Pepco pentru acest weekend. Oferte irezistibile la raft în acest weekend. Ce produse de primăvară vor fi în magazine.
23.04.2023 | 12:00
Catalog Pepco oferte irezistibile la raft in acest weekend Produsele de primavara pe care le asteptau toti romanii au reduceri uriase
Catalog Pepco pentru weekend. Oferte la multe produse. foto Colaj Faantik / Pepco
ADVERTISEMENT

Catalog Pepco pentru weekend. Ce oferte vor fi disponibile la raft în aceste zile. Sunt unele produse de primăvară pe care poate le așteaptai de mult și acum au reducere!

Catalog Pepco pentru weekend. Oferte la multe produse

Primul lucru pe care poți să îl cumperi în acest weekend este un set de pahare pentru doar 21 de lei. Acestea sunt disponibile pe albastru și roz și au o capacitate de 350 ml.

ADVERTISEMENT

De asemenea, tot în acest weekend poți să mai cumperi de la Pepco și un set de două perne pentru scaun cu panglici. Acestea sunt doar 21 de lei.

Catalogul Pepco mai arată că poți să cumperi un borcan cu robinet pentru băuturile răcoritoare de vară. Acesta are o capacitate de patru litri și costă doar 21 de lei.

ADVERTISEMENT

Sunt disponibile și multe seturi de pahare colorate la Pepco în acest weekend, conform catalogului online. Tot în oferta de la Pepco mai există și o strecurătoare din silicon la 21 de lei, cu ajutorul căreia pot spăla fructele, dar și un clește din metal pentru 6,50.

Ce oferte mai sunt în catalogul Pepco

Alte oferte de la Pepco sunt pentru cei care vor să iasă la iarbă verde și să seteze un picnic. O pătură de picnic cu imprimeu costă 50 de lei și o geantă cu compartiment termic costă 32 de lei.

ADVERTISEMENT

Tot la Pepco în catalogul online, dar și la raft din acest weekend poți să găsești un covor cu model de frunze la 32 de lei. Acesta este disponibil în două variante.

De asemenea, va fi refăcut stocul și pentru secțiunea Cardio Bunny de la Pepco și pasionatele de sală vor avea multe compleuri noi pe care le pot cumpăra în culori de vară.

ADVERTISEMENT

Haine noi voi fi și pentru cei mici, conform ofertei valabile în magazinele Pepco din acest weekend și până pe 3 mai. O rochiță de bumbac pentru fetițe costă doar 16 lei și un tricou doar 8,50 lei. Un set de perechi de pantaloni scurți de bumbac pentru băieței costă 21 RON.

Așadar, catalog Pepco avem, cumpărături să fie. Și da, discutăm despre catalog Pepco nou. Nu uitați, există și posibilitatea unor achiziții Pepco online pentru cei care nu pot ajunge la magazine Pepco sau pentru cei care locuiesc în orașe în care retailerul nu a deschis încă o unitate.

Broșura Pepco, revista Pepco, ambele sunt disponibile în întreaga țară cu ajutorul internetului. Oferta retailerului, produsele Pepco sunt îndelung lăudate de cumpărători, mulți găsind aici prețuri reduse, discounturi, oferte speciale pentru toate buzunarele.

ADVERTISEMENT