Life

Câte clase are, de fapt, Andra, soția lui Cătălin Măruță. Surpriza e mare

Andra, soția lui Cătălin Măruță, este una dintre vedetele care se pot lăuda și cu școala pe care au terminat-o.
31.03.2024 | 13:09
Cate clase are de fapt Andra sotia lui Catalin Maruta Surpriza e mare
Câte clase are Andra, soția lui Cătălin Măruță / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra Măruță, soția lui prezentatorului de la Pro TV, are o carieră uriașă în lumea muzicii. Cu toate acestea, ea nu și-a neglijat școala de-a lungul timpului, și a reușit să impresioneze și în acest domeniu.

Câte clase are Andra, soția lui Cătălin Măruță

Andra a reușit să devină una dintre vedetele muzicii românești. Celebră și pentru relația cu Cătălin, Andra pare să ducă o viață de vis. Iar mariajul ei, văzut ca ideal, i-a dăruit și doi copii, pe David și pe talentata Eva, vedeta unuia dintre cele mai de succes filme românești ale anului.

ADVERTISEMENT

Mai mult, este nelipsită de pe micile ecrane, artista reușind să fie o prezență constantă în show-ul de televiziune Românii au Talent de la Pro Tv. De altfel, ea a fost, o bună bucată de vreme, și mentor la Vocea României, până s-a certat cu Tudor Chirilă.

La Vocea României, de altfel, Andra Măruță ar fi putut să își valorifice la maximum și lecțiile pe care le-a primit la școală. Mai exact, artista de 37 de ani, care a terminat un liceu cu profil economic, la Cluj – A. D. Xenopol – a făcut ulterior studii muzicale.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Andra a absolvit, cu licență, Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Spiru Haret. Iar nota de la licență este de-a dreptul onorantă, soția lui Cătălin Măruță obținând 9,30. ”Pentru examenul de licență trebuie să te pregătești, chiar de când ai început o facultate, dacă ți-e limpede unde vrei să ajungi.

Eu m-am documentat și în anii trecuți, dar anul cel mai dificil a fost cel trecut, când, pe măsură ce se apropia data examenului, aveam senzația că nu voi parcurge niciodată toată bibliografia. Am avut emoții până să înceapă examenul. Dar, treptat, m-am liniștit și mi-am recăpătat încrederea în mine”, spunea Andra, citată de Cancan.

ADVERTISEMENT

Ce poate face Andra dacă se satură de concerte

Cu 12 clase, Bacalaureat și studii superioare finalizate, Andra, soția lui Cătălin Măruță, ar putea să renunțe să susțină concerte. E adevărat, nu ar fi neapărat o mișcare inspirată financiar. Măcar pentru că sumele pe care le câștigă din muzică sunt de-a dreptul uluitoare.

Dar, totuși, oricând și-ar dori, Andra Măruță ar putea să își schimbe cariera și să intre în învățământ. Nu de altceva, dar facultatea și modulele pedagogice pe care le-a finalizat îi permit să devină profesoară de canto.

ADVERTISEMENT

„Acum am posibilitatea ca, într-o zi, să mă pot dedica și laturii pedagogice. Știu că acest moment va veni și mă gândesc cu bucurie la viitorii mei elevi, cărora vreau să le transmit pasiunea mea pentru muzică”, a mai spus Andra, soția lui Cătălin Măruță, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT