Life

Câte clase are Iulia Vântur. Studiile pe care le-a urmat n-au nicio legătură cu televiziunea sau actoria. Surpriza e mare

Ce studii a terminat Iulia Vântur. Facultatea absolvită nu i-a folosit în televiziune și nici în actorie. Uimirea este mare.
30.03.2024 | 15:46
Cate clase are Iulia Vantur Studiile pe care lea urmat nau nicio legatura cu televiziunea sau actoria Surpriza e mare
Ce studii a terminat Iulia Vântur. Facultatea absolvită nu i-a folosit în televiziune și nici în actorie. Uimirea este mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Câte clase are Iulia Vântur. Studiile pe care le-a urmat n-au nicio legătură cu televiziunea sau actoria. Surpriza e mare. Fosta prezentatoare a emisiunii Dansez pentru tine a terminat o facultate destul de grea.

Ce studii a terminat Iulia Vântur. Facultatea absolvită nu i-a folosit în televiziune și nici în actorie. Uimirea este mare

Ce studii a terminat Iulia Vântur. Facultatea absolvită nu i-a folosit în televiziune și nici în actorie. Uimirea este mare. Fosta vedetă de la Pro TV are o carieră impresionantă în muzică și a lăsat o mare amprentă și pe sticlă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a reușit să se afirme în domeniul artistic de când s-a mutat în India, în urmă cu mai bine de 10 ani, însă puține persoane știu câte clase are sau ce Universitate a urmat. Cursurile sale nu au legătură cu domeniul profesional.

Cunoscuta artistă a învățat la Facultatea de Drept din orașul natal Iași, în perioada 1999- 2003. Tot atunci a frecventat workshop-urile de actorie organizate de Dan Nuțu și școala de actorie a lui Dragoș Bucur.

ADVERTISEMENT

Datorită cursurilor urmate Iulia Vântur a reușit să joacă într-un film. Mai exact, s-a numărat printre protagoniștii din pelicula americană Bunaraku, în regia lui Guy Moshe. A ajuns prima oară în lumina reflectoarelor când avea numai 15 ani.

La vârsta de 17 ani reușea să fie instructor de modele în Iași, Botoșani și Suceava. În calitate de manechin a fost prezentă la numeroase festivaluri naționale de modă. În plus, vedeta a câștigat diverse premii.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai importante trofee din palmaresul fostei prezentatoare TV se numără titlul de „cel mai bun manechin model”. Cât despre televiziune a luat prima oară contact chiar în orașul natal, Iași, pe când avea 19 ani.

Iulia Vântur, de la televiziune la muzică

Iulia Vântur a vorbit adesea despre începuturile sale în televiziune. A devenit cunoscută la 25 de ani odată cu mutarea la București și cu proiectul Dansez pentru tine, unde a înlocuit-o pe Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu.

ADVERTISEMENT

A făcut echipă cu Ștefan Bănică, începând cu anul 2006. Șase ani mai târziu a decis să facă o nouă schimbare și a renunțat la România pentru a se stabili în India. În prezent, are o carieră de succes la Bollywood.

„Sunt foarte fericită că am descoperit muzica și mi-aș dori să explorez mai mult acest domeniu. Salman Khan m-a ajutat să văd ce dar minunat este muzica, m-a convins să dau muzicii mai multă importanță, mai mult spațiu în viața mea.

Sunt fericită și recunoscătoare pentru asta. Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale și nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest”, spunea Iulia Vântur în urmă cu ceva vreme pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT