Life

Iulia Vântur, foc și pară după schimbul de replici cu Teo Trandafir: ”Era o persoană pe care o admiram”

Iulia Vântur, extrem de mânioasă după dialogul purtat cu Teo Trandafir, într-o emisiune TV. Ce a scos la iveală cântăreața.
18.03.2024 | 20:43
Iulia Vantur foc si para dupa schimbul de replici cu Teo Trandafir Era o persoana pe care o admiram
Iulia Vântur, extrem de mânioasă după dialogul purtat cu Teo Trandafir, într-o emisiune TV. Ce a scos la iveală cântăreața. Sursa foto: Instagram / Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur, foc și pară după schimbul de replici cu Teo Trandafir. Fosta moderatoare de la Pro TV a dezvăluit că renumita jurnalistă era pentru ea o persoană pe care o admira foarte mult în plan profesional.

Iulia Vântur, extrem de mânioasă după dialogul purtat cu Teo Trandafir, într-o emisiune TV. Ce a scos la iveală cântăreața

Iulia Vântur a făcut un live pe Instagram în care a dezvăluit că este extrem de mânioasă după dialogul purtat cu Teo Trandafir, într-o emisiune TV. Ce a scos la iveală cântăreața despre viața personală și cea profesională.

ADVERTISEMENT

A dorit să sublinieze că nu dorește să discute despre persoana iubită, ci despre cariera pentru care muncește la Bollywood de mai bine de 10 ani. Frumoasa blondină a fost dezamăgită să constate că nu îi este respectat dreptul de a spune cât și dacă vrea anumite lucruri despre sine.

Experiența negativă a făcut-o să le transmită și altor jurnaliști că de acum înainte nu va mai discuta decât despre muzică și spectacolele pe care le desfășoară în India sau în alte părți ale lumii. Își dorește ca prezentatorii să dea dovadă de mai mult interes pentru ceea ce face.

ADVERTISEMENT

„Era o persoană care îmi plăcea foarte mult și pe care o admiram. Probabil că a fost un moment în care nu s-au înțeles lucrurile cum trebuie”, a mărturisit Iulia Vântur despre schimbul de replici cu Teo Trandafir, într-o filmare de pe Instagram.

Iulia Vântur, supărată după dialogul cu Teo Trandafir

Iulia Vântur a mai subliniat că nu se aștepta să fie tratată în felul acesta de renumita prezentatoare de televiziune pentru care avea o admirație aparte. Fosta iubită a lui Marius Moga a pus punctul pe ”i” după ultimul interviu.

ADVERTISEMENT

„Dacă vă mai doriți vreodată să mă invitați în emisiuni, dacă mai doriți vreodată să am diverse intervenții în emisiuni TV, vă rog să o faceți în primul rând pentru motive profesionale și apoi personale.

Dacă vedeți că nu îmi doresc să vorbesc despre anumite lucruri, atunci vă rog să îmi respectați decizia. Așa mi se pare corect”, a mai spus cunoscuta artistă în live-ul de pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„În momentul în care sunt în emisiuni TV și mă simt confortabil și că nu sunt împinsă să spun lucruri pentru a crea titluri, atunci simt eu să vorbesc, să fiu liberă, să nu ascund absolut nimic, să nu ascund realitatea așa cum e”, a completat Iulia Vântur.

ADVERTISEMENT