Life

Câte kilograme a slăbit Cătălin Bordea la America Express: “M-am întors cu un frate pe viață”. Așa arată acum!

Cătălin Bordea (37 de ani) s-a întors de la filmările show-ului America Express. Fostul moderator TV le-a spus fanilor cât de mult a slăbit în ultima perioadă.
22.07.2022 | 07:32
Cate kilograme a slabit Catalin Bordea la America Express Mam intors cu un frate pe viata Asa arata acum
Cât de mult a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Cu ce gânduri s-a întors comediantul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta a dezvăluit câte kilograme a pierdut pe Drumul Aurului, unde a făcut echipă cu un alt comediant, Nelu Cortea. Cei doi au plecat în luna mai „la muncă în străinătate”, iar acum au revenit cu cele mai frumoase amintiri.

Cât de mult a slăbit Cătălin Bordea la America Express. Cu ce gânduri s-a întors comediantul

Cătălin Bordea a renunțat la postul de prezentator de la Xtra Night Show pentru a pleca în aventura vieții sale, de unde a revenit mai slab cu 8 kilograme. Acest lucru se poate observa dintr-o imagine postată în social media.

ADVERTISEMENT

Cunoscutului actor de stand-up nu-i pare rău că a slăbit în timpul celor două luni de filmări la America Express pentru că a realizat că are un prieten de nădejde, în care și-a pus toată încrederea în toată această perioadă.

„Am lăsat 8 kilograme în America Latină, dar m-am întors cu un rucsac plin de amintiri și cu un frate pe viață, Nelu Cortea”, a scris fostul prezentator de la Antena Stars, pe contul de Facebook și Instagram.

ADVERTISEMENT

Cătălin Bordea nu regretă deloc că a luat decizia să facă parte din cele 9 echipe concurente de la America Express. Participanții au avut parte de o experiență de neuitat, pentru care au tras din greu, la final fiind un premiu de 30.000 de euro.

Cătălin Bordea, așteptat să povestească despre America Express

Filmările pentru reality show-ul de la Antena 1 s-au încheiat și toată lumea se așteaptă ca actorul să dea din casă, să povestească momente prin care a trecut, lucru pe care l-a confirmat și unul dintre colegii săi de breaslă.

ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete i-a transmis lui Cătălin Bordea că-l invită în podcastul pe care-l moderează pentru a vorbi despre cele două luni din America Express.

Emisiunea moderată de Irina Fodor, la Antena 1, s-a filmat în Mexic, Guatemala și Columbia. Drumul Aurului a avut un traseu de 7.000 de kilometri, printre perechile concurente numărându-se: Cătălin Scărlătescu și iubita sa, Doina Teodoru, Andreea Antonescu și Andreea Bălan.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prin participanți au mai fost: Puya și soția sa, Melinda, Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei, Mihaela, Bruja și Pufeh, Ovidiu Buta și Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu.

ADVERTISEMENT