Life

Câte operații estetice au Dinu și Deea Maxer. Cât a investit cuplul în modificările făcute

Dinu și Deea Maxer formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din România. Amândoi sunt artiști și reușesc să se completeze unul pe celălalt.
11.11.2022 | 08:27
Cate operatii estetice au Dinu si Deea Maxer Cat a investit cuplul in modificarile facute
Dinu și Deea Maxer și-au făcut împreună două intervenții estetice. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Dinu și Deea Maxer sunt împreună de mai bine de 14 ani și au o familie cât se poate de frumoasă. Și când vine vorba de schimbări însă, cuplul decide să le facă împreună.

Dinu și Deea Maxer au mers împreună la medicul estetician

Recent, Dinu și Deea Maxer au decis să apeleze la câteva intervenții estetice. Astfel, artistul și-a făcut prima sa intervenție, în timp ce soția sa a optat pentru una nouă.

ADVERTISEMENT

Dinu Maxer își susține necondiționat partenera de viață și de asemenea este deschis și la propuneri. Drept urmare, atunci când au fost la medicul estetician, artistul a decis să își facă o blefaroplastie superioară și inferioară.

El susține intervențiile estetice, însă doar în momentul în care acestea sunt necesare cu adevărat și sunt minim invazive.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost la un prieten de-al artistei, care este medic estetician, iar bărbatul a reușit să le câștige repede încrederea.

Cuplul nu își dorește schimbări majore, ci doar vrea să intervină în anumite locuri, cu proceduri cât se poate de simple. Drept exemplu, Deea Maxer a decis să își topească acidul hialuronic injectat în urmă cu cinci ani de zile, iar acum și-a făcut o argumentare cu acid hialuronic în zona buzelor.

ADVERTISEMENT

Câți bani au cheltuit Dinu și Deea Maxer penru intervențiile estetice

În ceea ce privește costurile, în cazul soției sale, prețul a fost unul cât se poate de accesibil. Pe de altă parte, Dinu Maxer a fost nevoit să scoată mai bine de 2.000 de euro din buzunar pentru că a avut trei intervenții în același timp.

“Procedura Deei costă între 100 și 200 euro, mai ales acum când sunt reducerile de Black Friday, iar a mea costă aproximativ 2500 euro, deoarece am avut 3 intervenții deodată: înlăturarea excesului de piele de pe pleoape și a cearcănelor.”, a mărturisit Dinu Maxer, pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost extrem de încântați de rezultate, iar cel mai probabil dacă va fi cazul, vor merge din nou la medicul estetician.

Să nu uităm că ambii parteneri fac mai totul împreună, iar Dinu Maxer își susține necondiționat soția. Pe lângă cariera din domeniul muzical, artista și-a lansat și un business cu produse cosmetice, pe care îl dezvoltă în continuare.

De asemenea, cei doi au decis să plece recent și într-o vacanță, de această dată, fără copii, pentru a petrece mai mult timp în doi.

ADVERTISEMENT
Tags: